Nuffnang

Selasa, 31 Januari 2012

kumpulan Sofaz - Google Blog Search

kumpulan Sofaz - Google Blog Search


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>kumpulan Sofaz</b> - Google Blog Search

Posted: 28 Dec 2011 12:00 AM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>kumpulan Sofaz</b> - Google Blog Search

Posted: 28 Dec 2011 01:42 AM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>kumpulan Sofaz</b> - Google Blog Search

Posted: 26 Dec 2011 01:38 AM PST


Takde Maknanye: Puisi tidak bermelodi...

Posted: 25 Dec 2011 07:27 AM PST

Berdosakah aku
Bila mengingati semula dia
Yang pernah ku suka dan aku cinta

Hanya dalam hati yang mengerti
Bila tiba saatnya kita kan mengenang kembali
Kisah lama yang terpahit namun paling indah

Bukanku tidak menyintai
Malah nyawa pun sanggup aku beri
Bila itu adalah kamu

Cuma saat dan ruang ini
Izinkan aku mengenang kembali
Dia yang pernah ku suka dan aku cinta

Bukan maksud untuk melukai
Ku hanya mengenang kembali
Kisah lama yang terpahit namun paling indah
Dia yang pernah ku suka dan aku cinta…

Bukanku tidak menyintai
Malah nyawa pun sanggup aku beri
Bila itu adalah kamu

Cuma saat dan ruang ini
Mengapa kau kenang kembali
Dia yang pernah kau suka dan kau cinta

Bukan maksud untuk melukai
Mengapa dikenang kembali
Kisah lama yang terpahit namun paling indah
Dia yang pernah kau suka dan kau cinta...

Bukanku tidak menyintai
Malah nyawa pun sanggup aku beri
Bila itu adalah kamu

Cuma saat dan ruang ini
Izinkan aku mengenang kembali
Dia yang pernah ku suka dan aku cinta

Bukan maksud untuk melukai
Ku hanya mengenang kembali
Kisah lama yang terpahit namun paling indah
Dia yang pernah ku suka dan aku cinta…

"Puisi yang macam lagu tapi tak de melodinya..harap suatu hari nanti akan ku dapat sebuah melodi indah untuk puisi ni..terbayang-bayang kumpulan Sofaz yang dendangkan lagu ni..."    -Monday, November 1, 2010 at 12:45am
Full content generated by Get Full RSS.
Full content generated by Get Full RSS.

SetitikDakwatPena: Aku Kan Ada ~part 17=~Penantian Sebuah <b>...</b>

Posted: 27 Dec 2011 02:53 AM PST

Aku Kan Ada ~Penantian Sebuah Pertemuan -part2- ~

"ermm ikram, u betul ke takde bf?"soalan malik berjaya menangkap perhatian ikram yang khusyuk memerhatikan keadaan sesak kotaraya Kuala Lumpur.
"oh yup,i single.why?"tanya ikram kembali sambil disambut senyuman manis dari malik
"i tanya je,jejaka tampan seperti u ni,sudah pasti dimiliki oleh seseorang, atau mungkin lebih"kata malik
lagu 'Janjiku' nyanyian kumpulan Sofaz mencelah perbualan mereka.
"tapi tidak,tiada seorang pun yang berjaya menambat hati i lagi"kata ikram
"i tak terkejut,orang seperti u ni,sudah pasti berselera tinggi,maklumlah seorang yang berkejaya ditambah lagi dengan paras rupa yang menawan manakan pula berselera kepada orang biasa sahaja"kata mallik sambil tangannya memulas stereng kereta ke kanan.
"hahaha"ikram hanya mampu ketawa
"kenapa gelak?apa yang lucunya?"soal malik hairan
"u la yang lucu,ada-ada sahaja berkata begitu terhadap i"ikram mengalihkan pandangannya kekiri
"i cakap perkara yang benar"kata malik seakan tegas
"tapi malangnya perkara tersebut adalah salah,anggapan u salah terhadap i"ikram masih memandang kiri tingkap kereta
"maksud u?"malik tertanya
"i bukan begitu,i akui yang i ada citarasa yang tersendiri,dan citarasa i bukan seperti apa yang u sebutkan tadi"kali ini ikram menyilang tanganya didada.
"habis,bagaimana i nak tahu citarasa u kalau u tak beritahu i"kata malik memperlahakan kenderaannya
"perlu ke i beritahu u?untuk apa?dan apa yang akan i dapat?"soal ikram bertalu-talu
"mungkin u akan dapat i dan i akan menjadi milik u"malik tersenyum nakal
ikram terkejut.dadanya berombak kencang.degupan jantungnya berdegup pantas.ikram mengawal dirinya dari melonjak kegembiraan
"i dah lama menjadi milik u,dan i rasa i dah dapat diri u"kata ikram tanpa melihat reaksi terkesima malik .. -seterusnya

Full content generated by Get Full RSS.
Full content generated by Get Full RSS.
Full content generated by Get Full RSS.

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>kumpulan Sofaz</b> - Google Blog Search

Posted: 13 Dec 2010 12:00 AM PST

[unable to retrieve full-text content]kali ini lagu pilihan ak adalah daripada kumpulan Sofaz bertajuk Terasa Di Syurga...lagu ni agak baru kot...(psl bru brape kali dgr kat radio) so cari la lagu tu kt youtube...komen aku...best sbb ske lyn lgu jiwang2...hehe...lagu ...

Mp3, Lirik dan Youtube Dan Bila Esok, <b>Sofaz</b>

Posted: 14 Jul 2010 07:17 AM PDT

Salam semua. Lagu terbaru Sofaz, Dan Bila Esok ni dengar hari-hari makin best pulak, 1st dengar, kaze tak berapa suka cara si Amir Sofaz nyanyi, cam mulut tak bukak sangat, hehe.. last-last suka pulak dengar ek. Part best macam biasa chorus yang sama tajuk lagu, dan bila esok kita kan bertemu kembali.. layan..


Download
Mp3 Dan Bila Esok - Sofaz

Lirik Dan Bila Esok – Sofaz

Di dalam hatiku selalu tersimpan
rasa yang takkan pernah bisa ku ungkapkan
kau diam tanpa kata
saatku ungkap semua rasa

Di saat ku ingin dekat denganmu
kau semakin jauh meninggalkanku
dan kau diam tanpa kata
saatku ucap semua rasa

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada ruang di dalam hatimu
tuk cinta yang pernah kita miliki
tuk selama-lamanya

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada waktu untuk mencinta dirimu
tuk bisa menjagai hati ini
tuk selama-lamanya

Mungkinkah esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada ruang di dalam hatiku
untuk cinta yang pernah engkau miliki
untuk selama-lamanya

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada ruang di dalam hatimu
untuk cinta yang pernah kita miliki
tuk selama-lamanya

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada waktu untuk mencinta dirimu
untuk bisa menjagai hati ini
tuk selama-lamanya

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada ruang di dalam hatimu
Untuk cinta yang pernah kita miliki tuk selama-lamanya

Ahli Kumpulan Sofaz

  1. (Shah) Wan Shahbaharin bin Niktah
  2. (One) Wan Shah Baharom bin Niktah
  3. (Fairouz) Ahmad Fairouz bin Mohamad
  4. Amir Mahiyidin
  5. (Zimi) Zarimi bin Zahari
  6. (Rodie) Rodie Bin Jamun


Tags: Ahli Kumpulan Sofaz, Amir Sofaz, Lagu Baru Sofaz, Lirik Dan Bila Esok, Mp3 Dan Bila Esok, Video Klip Dan Bila Esok, Youtube Dan Bila Esok


Full content generated by Get Full RSS.

Tiada ulasan:

Catat Komen