Nuffnang

Jumaat, 20 Januari 2012

Tiz Zaqyah - Google Blog Search

Tiz Zaqyah - Google Blog Search


<b>Tiz Zaqyah</b> tayang kaki kena gigitan nyamuk (3 gambar) | Media <b>...</b>

Posted: 15 Jan 2012 04:20 AM PST


Haha! Ini pun boleh jadi topik tau… Apelah kami ni. Kami saje je ingin mengusik Tiz Zaqyah yang comel. Mane taknye, gambar ni dimuat naik tak sampai 5 minit sebelum Tiz membuangnya kerana terdapat anasir yang mengutuk kakinya yang berbintik dan tidak menutup aurat. Haha! Maka apabila gambar itu telah dibuang, ini membuatkan gambar ini menjadi SUPER RARE (itupun kalau Tiz tak upload balik).

Ape pun buat Tiz, kami mohon ampun. Kami juge ingin mengutuk jantanss-jantanss bajek gojes yang membebel pasal kaki Tiz ni. Yela dorang tak paham, Tiz tayang tu sebab nak tunjuk kat we'ols yang kaki Tiz berbintik jew kannzz. Gambar betis berbintik after the jump. Huhu.

Related posts:

Full content generated by Get Full RSS.

Tiada ulasan:

Catat Komen