Nuffnang

Isnin, 12 Mac 2012

Mia Sara - Google Blog Search

Mia Sara - Google Blog Search


(Gambar) <b>Mia Sara</b> Dapat Handbag Pertamanya Coach Leather <b>...</b>

Posted: 01 Feb 2012 07:45 PM PST

Perghh juga bila tengok gambar yang dikongsikan oleh pelakon cilik, Mia Sara di laman Twitternya apabila dia dihadiahkan oleh ayahnya handbag yang berjenama Coach Leather. Mahal tu!

Walaupun pada asalnya Mia inginkan hangbag berjenama Gucci, namun tiada design yang sesuai dengan Mia. Dan akhirnya ayahnya membelikan handbag berjenama Coach Leather sebagai ganti. Bertuah betul Mia Sara dapat ayah yang penyayang mcm tu.

Foto: Mia Sara Twitter


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

  • mia sara 2012
  • gambar mia sara
  • mia sara
  • gambar bag
  • mia sara and coach
  • mia sara coach
  • bag coach yang best
  • mia di majlis perkahwinan lisa surihani
  • mia sara dan hang bag coach
  • mia sara dapat handbag

Tags: , ,

Category: Wassupz! Tempatan

<b>Mia sara</b> dapat adik baru | Berita Semasa, Gosip Artis Malaysia <b>...</b>

Posted: 27 Mar 2011 12:02 AM PDT

By Melodi

Posted on 27 Mar 2011 at 3:02pm

Kongsi di FB

Siapa yang tidak mengenali dengan pelakon cilik yang sememangnya comel sangat dan bijak. siapa yang bertemu dengan si cilik ini pasti ingin menimang dan memeluk sehingga tidak mahu dilepaskan. Mia sara adalah pelakon kanak-kanak yang disukai ramai tak kurang juga ramai yang memuji akan kecomelannya. Mia adalah anak keempat dari lima beradik iaitu DanialImran(12), Adriana Hilman(7), dan hidup Mia bertambah happy dengan kehadiran adik baru iaitu Amani Iman(sebulan) pada 6 Februari 2011 lalu.

mia sara Mia sara dapat adik baru

Cerita mia :
" Mia gembira sangat dapat adik baru. dulu mia paling bongsu, sekarang mia dapat jadi kakak. memang seronok dapat main dengan adik. bila dia senyum comel sangat! Bila mia kena pergi berlakon kalau boleh Mia nak balik awal selalu supaya dapat main dengan adik. Rindu sangat kat adik bila dah keluar rumah",

Begitulah cerita si cilik comel ini, Mia sara ni suka makan bubur Mc Donalds dan asikrim tau. Cita-cita mia adalah ingin jadi doktor haiwan, memang sesuai dengan kecomelannya kan.

Incoming search terms:

lg share en Mia sara dapat adik baru

Post Lain Yang Patut Dibaca

Read Also

Advertisement

PERHATIAN: Pihak Wstarz tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Tiada ulasan:

Catat Komen