Nuffnang

Khamis, 10 Mei 2012

Jehan Miskin - Google Blog Search

Jehan Miskin - Google Blog Search


Sudah Ada Kekasih, <b>Jehan Miskin</b> Belum Sedia Kahwin | BERITA <b>...</b>

Posted: 08 May 2012 06:30 PM PDT

PUTRAJAYA: Pelakon Jehan Miskin mengakui masih belum bersedia untuk bergelar suami dan tidak menetapkan tempoh masa untuk mendirikan rumah tangga.

Jehan, 33, berkata, dia ingin memberi fokus kepada kariernya terlebih dahulu lebih-lebih lagi dia kini sibuk dengan urusan penerbitan program televisyen menerusi syarikat produksi miliknya, Mastermind Group.

"Walaupun sekarang ini musim artis-artis kahwin, cerita kahwin saya belum tiba lagi. Bagaimanapun saya akui sedang menjalinkan hubungan cinta dengan seorang gadis dan hubungan kami sudah lebih daripada dua tahun.

"Jadi, bila dah sampai jodoh nanti, saya beritahulah. Walaupun usia saya semakin lanjut, tetapi biarlah buat masa ini kerjaya diutamakan dahulu," katanya.

Mengenai perkembangan teekini, Jehan baru sahaja selesai menjalani rakaman program MasterChef Celebrity (MC) di saluran Astro yang akan disiarkan tidak lama lagi.


Dia sanggup meluangkan masa untuk beberapa hari dengan belajar pelbagai masakan sebelum menyertai program tersebut.

"Apabila ditawarkan menyertai MC, saya terus menerimanya walaupun tidak tahu memasak. Ketika itu, saya ingin mencabar diri adakah saya mampu melakukan perkara yang tidak pernah dilakukan sebelum ini.

"Dan beberapa hari sebelum rakaman, saya belajar memasak daripada seorang teman.

"Bayangkan, daripada tidak tahu apa-apa tentang masakan, kini saya mampu memasak pelbagai jenis makanan. Bagaimanapun, ketika rakaman dibuat, ada juga masakan saya yang tidak menjadi," selorohnya.

Sementara itu, sebanyak empat buah filem lakonan Jehan bakal ditayangkan pada tahun ini iaitu Apokalips, Awan Dania The Movie, Sepah The Movie dan Prince Of The City.

Manakala pada pertengahan bulan ini, Jehan akan menjalani penggambaran filem Amukan Frankenstein Tempatan, arahan Mamat khalid

About The Author

Pemberita Blog merupakan penulis blog 2dayblogger.com. Berkerja 24/7 untuk mencari berita-berita terbaru dan menarik untuk dikongsikan bersama-sama para pembaca. Terima kasih kerana sudi membaca berita-berita yang di post di blog 2dayblogger.com ini.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan