Nuffnang

Jumaat, 22 Jun 2012

Adam af - Google Blog Search

Adam af - Google Blog Search


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Adam af</b> - Google Blog Search

Posted: 09 Jun 2012 01:32 PM PDT


Giliran <b>Adam AF</b> bakal Pengamal Perubatan Islam. ~ Gossip Artis <b>...</b>

Posted: 26 Feb 2012 08:41 AM PST

Satu kenyataan laman web forum popular di Malaysia berceritakan penyanyi dan pelakon kelahiran rancangan realiti Akademi Fantasia 2 iaitu Adam AF bakal mengikut jejak langkah Ashraf Muslim sebagai pengamal perubatan Islam, Katanya Adam AF kini sedang bergiat mempelajari ilmu dunia perubatan Islam di Pusat Rawatan Islam Al-Hidayah.

Petikan dari laman ADAMFCM

Kalau di'ikutkan, kisah ini sudah agak lama dan baru kini kami ada peluang untuk menulis tentang kegiatan terbaru Adam AF ini.

Menurut sumber kami yang rapat dengan penyanyi ini, Adam AF kini sedang aktif mempelajari selok belok dunia perubatan Islam di Pusat Rawatan Islam Al-Hidayah.
Pusat Rawatan Islam Al-Hidayah merupakan fasiliti perubatan yang di'miliki oleh Ashraf Muslim yang kita sedia maklum kini bergelar pengamal perubatan Islam.

Hasil carian Google tengah malam kami berjaya menemui satu entri pengalaman seorang pesakit yang hadir ke Pusat Rawatan Islam Al-Hidayah dan di'kejutkan dengan kehadiran Adam AF yang kelihatan membantu Ashraf Muslim merawat pesakit.

Tetapi, itu kisah hampir setahun yang lalu & mungkin'kah kini Adam AF sudah pun layak sepenuhnya untuk bergelar pengamal perubatan Islam? Kami akan cuba dapatkan kenyataan Adam AF secepat mungkin.

Tiada ulasan:

Catat Komen