Nuffnang

Selasa, 24 Julai 2012

Dina nazir - Google Blog Search

Dina nazir - Google Blog Search


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 01 Jul 2012 12:00 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 01 Jul 2012 12:00 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 01 Jul 2012 12:00 AM PDT


Festival Filem & Video Pelajar Malaysia Ke-9 | http://www.gadistimur <b>...</b>

Posted: 01 Jul 2012 01:16 PM PDT

23 Jun 2012.DATC, UiTM Shah Alam.
 FESTIVAL FILEM & VIDEO PELAJAR MALAYSIA KE-9

For the first time I attended this kind of event.
Ni semua gara-gara PM MDS JUN 2012 nak gather event angah ni.
Angah ialah pelajar Fac Filem, Teater & Animasi dan merupakan PM MDSJUN2012 jugak
kami pun menggedik datang event angah ni. hehehehehe

The program overall..eerrmm.. okay but byk sgt kesilapan yg ketara.
Big event and sgt sesak nafas kalau byk kesialapan-.-'
ARTIS RAMAI YANG DATANG—-> motif sangat aku ni
ada lisa surihani, yusry KRU, edry KRU, Vaneeda Imram and her hubby, neelofa, farid kamil, fahrin ahmad, dina nazir, mawi, m.nasir

woliaoooo.. nnti nak update overnight kami pulak!

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 29 Jun 2012 12:00 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 29 Jun 2012 09:46 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 24 Jun 2012 09:05 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 11 Jun 2012 09:35 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 14 May 2012 12:00 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 14 May 2012 09:37 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 15 Apr 2012 09:31 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 07 Feb 2012 05:07 AM PST


//BudakGile98\\

Posted: 07 Feb 2012 04:53 AM PST

Talking with teddybear ? CRAZY ?

HolaHolaa ! Jie's Here ! * Berangan rangan nak jadi macam Dina Nazir xD *

Hee ! Err . Ni kerja Aku ! Cakap-II dengan TeddyBear , * My AJ lah * Hee !

Serious macam orang Gile ! Lolx .

Takde sape nak cakap dengan Aku , Lebih baik cakap dengan Teddybear . HuHu !

AJ takde respon pon Aku cerite macam-II -.-''

Huishh ! Kesian Jie ! Haha xD

- GileGile  -

Err , Kalau lah AJ tuh bagi respon , Aku dah lame lari chuii ! Aku bakaa je AJ tuh . xD

Hee ! OkBye . 

* tengah tunggu Capital A online *


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 15 Mar 2012 09:37 AM PDT


Jejari Galak: CUCI THE MUZICAL- Last Kopek

Posted: 14 Mar 2012 08:51 PM PDT

Mai sini cek bagi jalan citer dia dulu yerk...:-)
Cuci The Musical: Last Kopek! mengisahkan empat beradik, Fairil (Abang paling besor...Aflin Shauki), Khai (abg paling baik la katakan..lam citer tu jer..huuhu...Hans Isaac), Jojo (Abg rockers kiter tp dalam hati ada taman..Awie) dan C'Tan (Yang sememangnyer klako tuu..Nabil) yang mempunyai satu impian untuk menyertai pertandingan Window Washing Olympics. Perkenalan empat beradik dengan CJ atau Siti Jasmin (gadis lemah lembut (Wanida Imran) n sexy..kata si khai la coz otak dia tak leh nak function ngan betul), pemilik syarikat Kalthum Holdings yang telah memberikan peluang untuk mereka bertanding di dalam pertandingan yang menawarkan ganjaran yang lumayan. Wira (Chinese boy yang mempunyai ayat skema..lebih dari kiter org mlayu nih..)yang sememangnya menaruh hati pada CJ menjadi pesaing utama kepada pasukan Cuci Cuci Services.
Kejujuran Khai telah menambat hati CJ dan berlaku juga bibit-bibit percintaan antara Khai dan CJ serta Jojo dan Farah (Dina Nazir) yang disebabkan oleh pisang goreng. Fairil yang selalu bercita-cita besar untuk membawa Cuci Cuci Services mencapai tahap yang lebih tinggi telah melakukan sesuatu yang dilluar jangkaan sehingga menyebabkan mereka semua berpecah belah dan C'Tan yang begitu terkesan dengan perbuatan abangnya yang sanggup bekerja untuk Wira Holdings. Pertandingan tersebut dijalankan sekali lagi untuk berlaku adil. Cuci Cuci Services telah menyingkirkan Fairil dan menggantikan tempatnya dengan Farah.
Ancaman dari Wira tidak pernah berhenti dan di dalam cubaannya menggagalkan kemenangan Cuci Cuci Services, Fairil telah menyelamatkan adik-adiknya dari perbuatan keji Wira itu. Namun, mampukah C'Tan memaafkan perbuatan abangnya itu? Ikuti kisah empat beradik yang dipenuhi dengan kisah pahit, manis, gembira, sedih dan diselangi dengan rangkaian lagu-lagu yang mengasyikkan ini kelak.....:-)
Hak..hak...Dikira nasib manusia la jugak tu... dapat 1st hall dan dapat duduk depan2x plak tu...tu la orang kata ' tuah ayam nampak di kaki..tuah manusia saper yang tau kan..kan...????? haha...
Actually 'kitorang' dapat tiket last n kena duduk third wall (hall paling atas)...so klu camtu... xsyok la kan..tapi ntah ape yang kena ngan diorang tu baik hati sangat...tukar tiket kami turun ke bawah...so dapatla 1st hall........
 Credit to Miss Eja & Miss Siela... Coz Dapatkan tiket & transport untuk 'adik'..yerk..haha.. (muntah hijou)




 Last credit..First time tengok teater....

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 20 Mar 2012 12:00 AM PDT


Born To Be Engineer | putra87®: Cuci The Musical Last Kopek

Posted: 20 Mar 2012 07:59 AM PDT

It was their last season, and it was amazing

Teater : Cuci The Musical Last Kopek 

Arahan : Harith Iskandar 

Date Tengok : 17 Mac 2012 

Venue : Istana Budaya 

Rating 4.6/5

Synopsis

Cuci The Musical: Last Kopek! mengisahkan empat beradik, Fairil, Khai, Jojo dan C'Tan yang mempunyai satu impian untuk menyertai pertandingan Window Washing Olympics. Perkenalan empat beradik dengan CJ atau Siti Jasmin, pemilik syarikat Kalthum Holdings yang telah memberikan peluang untuk mereka bertanding di dalam pertandingan yang menawarkan ganjaran yang lumayan. Wira yang sememangnya menaruh hati pada CJ menjadi pesaing utama kepada pasukan Cuci Cuci Services.

Kejujuran Khai telah menambat hati CJ dan berlaku juga bibit-bibit percintaan antara Khai dan CJ serta Jojo dan Farah yang disebabkan oleh pisang goreng. Fairil yang selalu bercita-cita besar untuk membawa Cuci Cuci Services mencapai tahap yang lebih tinggi telah melakukan sesuatu yang dilluar jangkaan sehingga menyebabkan mereka semua berpecah belah dan C'Tan yang begitu terkesan dengan perbuatan abangnya yang sanggup bekerja untuk Wira Holdings. Pertandingan tersebut dijalankan sekali lagi untuk berlaku adil. Cuci Cuci Services telah menyingkirkan Fairil dan menggantikan tempatnya dengan Farah.


Ancaman dari Wira tidak pernah berhenti dan di dalam cubaannya menggagalkan kemenangan Cuci Cuci Services, Fairil telah menyelamatkan adik-adiknya dari perbuatan keji Wira itu. Namun, mampukah C'Tan memaafkan perbuatan abangnya itu? Ikuti kisah empat beradik yang dipenuhi dengan kisah pahit, manis, gembira, sedih dan diselangi dengan rangkaian lagu-lagu yang mengasyikkan ini kelak

Jom tengok pic² yang sempat ditembak pada malam itu yawww!!!

p/s - Rugi korang² yang x p tengok. Pasni dah xde dah teater oleh Hans Isaac.

 Disebabkan teman datang lewat setengah jam hingga 45 minit, maka, inilah yang sempat teman saksikan n tembak. But i would say, this is the 2nd Teater i've ever watched in my life at Istana Budaya. And it was not a dissapointing performance by Afdlin Shauki, Hans Isaac, Nabil, Awie, Vanidah Imran, Dina Nazir, Douglas Lim, Harun Salim Bachik and a suprising ending to know that it was their own gang, Harith Iskandar directing the Theater.

Originally from a movie by Hans Isaac, brought down to Istana Budaya to stage the Cuci The Musical for 3 seasons and Last Kopek ended the season in 3 style

 It was a splendid show on that night. Even though the time is being drag out with their hillarious jokes and out of script spontaneous jokes. Overall, it was a satisfaction to watch and not a waste money to buy on the RM106 ticket.

 Oh yaa... That night also 2 VIP's attended the show, 1 is Dato' Idris Jala and another if i'm not mistaken is a royal family from Pahang

Cuci The Musical Last Kopek diarahkan oleh Harith Iskandar and i would say it was a nice job well done!!!

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 06 Mar 2012 09:25 AM PST

theCookieMonster: Festival Filem & Video Pelajar Malaysia Ke-9

Posted: 27 Jun 2012 10:44 PM PDT

23 Jun 2012.DATC, UiTM Shah Alam.
 FESTIVAL FILEM & VIDEO PELAJAR MALAYSIA KE-9

For the first time I attended this kind of event.
Ni semua gara-gara PM MDS JUN 2012 nak gather event angah ni.
Angah ialah pelajar Fac Filem, Teater & Animasi dan merupakan PM MDSJUN2012 jugak
kami pun menggedik datang event angah ni. hehehehehe

The program overall..eerrmm.. okay but byk sgt kesilapan yg ketara.
Big event and sgt sesak nafas kalau byk kesialapan-.-'
ARTIS RAMAI YANG DATANG----> motif sangat aku ni
ada lisa surihani, yusry KRU, edry KRU, Vaneeda Imram and her hubby, neelofa, farid kamil, fahrin ahmad, dina nazir, mawi, m.nasir

woliaoooo.. nnti nak update overnight kami pulak!


Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Tiada ulasan:

Catat Komen