Nuffnang

Jumaat, 21 September 2012

Elfira Loy - Google Blog Search

Elfira Loy - Google Blog Search


Mia Sara, <b>Elfira Loy</b> Dan Domino&#39;s Pizza Lancarkan Kempen <b>...</b>

Posted: 18 Sep 2012 05:54 AM PDT

Bersempena dengan perayaan pembukaan kedai keseratusnya di Malaysia, pakar penghantaran piza utama dunia mengumumkan komitmennya untuk usaha amal melalui kempenya, '100,000 Meals-for-the-Needy'. Pengumuman tersebut telah dikongsi bersama pada Majlis Iftar anjuran pelakon cilik Mia Sara Nasuha baru-baru ini, dimana Domino's Pizza Malaysia telah bekerjasama menaja majlis tersebut.

mia

Mengikut kajian, hampir 5% daripada rakyat Malaysia tidak mendapat khasiat yang secukupnya. Menyedari hakikat itu, Domino's Pizza Malaysia menghulurkan bantuan kepada golongan yang kurang bernasib baik ini melalui salah satu inisiatif 'Corporate Social Responsibility (CSR)' dengan menganjurkan program 'Membungkus Makanan' pada 13 Oktober 2012. Melalui program ini, seribu bungkus makanan bernilai RM 100,000.00 akan disediakan dan dibungkus dengan bantuan 240 orang sukarelawan.
mia
Makanan tersebut akan diagihkan kepada golongan tidak berumah dan juga keluarga-keluarga miskin yang menghadapi kebuluran di seluruh Malaysia. Kandungan bungkus makanan ini mengandungi makanan ruji yang boleh bertahan selama tiga tahun dan antaranya adalah beras, tepung, sayuran campuran dehidrasi dan pek vitamin.
mia
Bermula dari 6 Ogos hingga 12 Oktober 2012, para pelanggan Domino's Pizza boleh menyertai pemacu program menangani masalah kebuluran ini dengan hanya membeli pizza kegemaran mereka. Dengan setiap pesanan, Domino's akan menyumbangkan RM 0.10 untuk menjayakan program 100,000 Meals-for-the-Needy tanpa sebarang kos kepada pelanggan mereka.
mia
Hasfahlinda Hassan, Pengurus Pemasaran Domino's Pizza Malaysia dan Singapura turut hadir di Majlis Iftar adik Mia Sara Nasuha untuk memberi penjelasan kepada tetamu tentang program 100,000 Meals-for-the-Needy yang juga merupakan program CSR terbaru dan terbesar Domino's.

Antara selebriti tempatan yang turut hadir di majlis tersebut ialah penyanyi Kaka Azraff dan pelakon remaja Elfira & Ezlisa Loy. Turut sama memberi sokongan untuk program 100,000 Meals-for-the-Needy ialah Lisa Surihani dan Fizo Omar.

Baca Yang Ini Pulak:-


<b>Elfira Loy</b> & Wan Sharmila Menghiasi Cover Majalah Inspirasi <b>...</b>

Posted: 04 Sep 2012 06:18 PM PDT

inspirasiperkahwinan1

Elfira Loy & Wan Sharmila Menghiasi Cover Majalah Inspirasi Perkahwinan

Kali ini Majalah Inspirasi Perkahwinan edisi bulan September 2012 menampilkan dua pelakon jelita Elfira Loy & Wan Sharmila sebagai penghias muka hadapan majalah. Dapatkan majalah Inspirasi Perkahwinan di pasaran sekarang kerana ia merupakan majalah yang lengkap dengan segala info buat bakal raja sehari.

Cerita Menarik Yang Lain:

Tiada ulasan:

Catat Komen