Nuffnang

Sabtu, 23 Mac 2013

Liyana Jasmay - Google Blog Search

Liyana Jasmay - Google Blog Search


Foto (Hi-Res) Pra-Perkahwinan <b>Liyana Jasmay</b> & Fathuddin - OhBulan

Posted: 20 Jan 2013 08:41 PM PST

Ye lah, Liayna Jasmay (LJ) tu kan baru balik dari New York kan, mungkin terbawak bawak perlakuan di New York ke Malaysia tak? Kesian kan, nak sangat jadi Melayu Urban. Kat NYC pun tak de la masuk Julliard ke apa ke, ntah2 belajar English je kot? Dalam Twitter si LJ siap nak guna Alhamdulillah lah etc. Ish nak cover line pun patut2 la kan, tak yah la nak guna2 line-line gini. Yang bakal laki dia dikatakan PEMALU, aku memang terkujat. Kalau Pemalu dah gini caranya kucup sana sini, kalau lah Fathuddin ni kurang Pemalu orangnya, tak tahu la aksi macam mana yang bakal diaksikan terhadap si LJ yg memang sudah sedia tahu tak tahu malu ni kan???

Foto Romantik <b>Liyana Jasmay</b> & Suami Di New York | OHBULAN!

Posted: 03 Mar 2013 11:29 PM PST

Liyana Jasmay

Baru-baru ini Liyana Jasmay telah terbang ke kota New York bersama suami tercinta, Fathuddin Mazlan bagi mengikuti penggambaran telemovie berjudul 'NY Cinta.'

Sepanjang mengikuti penggambaran di sana, Liyana Jasmay telah sempat merakamkan beberapa foto romantik dirinya bersam suami untuk tatapan peminat di Malaysia dan aktres ini turut merakamkan beberapa video pendek yang menceritakan situasi dirinya ketika berada di New York.

Video tersebut telah dimuat naik menerusi laman YouTube Rasmi Liyana Jasmay sendiri.

Untuk makluman, telemovie 'NY Cinta' ini turut menampilkan pelakon kacak Bront Palare sebagai pasangan Liyana.

Berikut kami paparkan beberapa foto Liyana Jasmay untuk tatapan anda semua :

Sumber : Instagram & Twitter Liyana Jasmay

Tags: , ,

15 Foto Malam Berinai <b>Liyana Jasmay</b> | OHBULAN!

Posted: 30 Jan 2013 09:10 AM PST

Malam Berinai Liyana Jasmay 10

Secara umumnya semua peminat sedia maklum bahawa pelakon dan penyanyi terkenal, Liyana Jasmay bakal menamatkan zaman bujangnya bersama jejaka pilihan Fathuddin Mazlan pada 2 Februari ini.

Justeru itu, malam semalam telah berlangsungnya majlis malam berinai dan menerusi majlis tersebut kelihatan beberapa rakan artis turut hadir bagi memeriahkan lagi majlis. Antara barisan artis yang hadir adalah Datin Paduka Umi Aida, Lisa Surihani, Nabila Huda, serta pelakon cilik Mia Sara.

Menerusi foto yang dipaparkan, Liyana telah memilih tema Bollywood sebagai pilihan malam berinainya dan aktres ini kelihatan cantik tatkala menggayakan set baju punjabi rona krim keemasan.

Jom layan foto di sekitar malam berinai Liyana Jasmay selepas ini :

Kredit Foto : Instagram Liyana Jasmay, Nabila Huda, Lisa Surihani & Umi Aida

Tags: , , ,

Tiada ulasan:

Catat Komen