Nuffnang

Khamis, 2 Mei 2013

Arja Lee - Google Blog Search

Arja Lee - Google Blog Search


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Arja Lee</b> - Google Blog Search

Posted: 24 Mar 2013 09:14 AM PDT


<b>Arja Lee</b> Berbogel | Kan Dah Kena Tegur dengan Menteri, Lu <b>...</b>

Posted: 05 Jul 2010 09:00 AM PDT

Selingan di tengah malam , terbaca kisah Menteri Tegur Arja Lee Berbogel di Mstar :

" Akhbar Mingguan mStar yang diterbitkan dalam Sunday Star, Ahad lalu melaporkan, Arja Lee atau nama sebenarnya Azharudin Ramli yang memegang watak transeksual bernama Ruby dalam filem itu sanggup berbogel untuk memastikan lakonannya lebih realistik.
Kata Arja, keputusan berbogel itu dibuat selepas dia tidak berpuas apabila wataknya yang sedang mandi itu tidak kelihatan sempurna ketika dia memakai seluar dalam.
"Saya yang bersetuju untuk berbogel tetapi jangan terkejut anda semua tidak nampak "anu" saya kerana saya sudah "menyembunyikannya"," katanya dalam akhbar itu.
Sementara itu penerbit filem berkenaan Raja Azmi berkata, niatnya menerbitkan filem itu adalah untuk berdakwah kerana …Dalam Botol memberi mesej yang baik kepada penonton berdasarkan kepada kisah benar seseorang yang diadaptasikan dalam bentuk filem."
Akhirnya, Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Jamil Khir Baharom akan meminta pihak bertanggungjawab seperti Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) memantau dan mengambil tindakan yang bersesuaian sama ada dalam bentuk peringatan atau dalam bentuk lain kepada pihak terbabit.

 

Komen Peribadi : Dussh, dah berani berbogel dalam filem pula?  Alasan berdakwah? Apa pula lepas ini? Adegan Seks  untuk nampak lebih real dan melariskan filem? Ataupun Filem ini diadaptasikan dari kisah benar Ariel Peterpan, Luna Maya, Cut Tari and the Gang. Lepastu letak remark " Untuk tontonan 18 tahun ke atas saja". Umm, Malaysia Boleh, Bola Tak Boleh Ah Moi Boleh.
Dalam Botol, anu sudah disorokkan ianya tersembunyi
Memberi alasan mudah sekali
Nampak tak nampak tolak ke tepi
Publisiti yang dicari untuk melariskan filem kali ini?
Hik3, sorry merapu pula malam-malam begini. Yang berbogelnya lelaki, kalau wanita, tentu dah hangat kan dan sure sibukla Pakcik Google buat kerja.
P/s : Lu Fikirla Sendiri. It's take a small step to make a bigger step. Faham-faham la ya.
P/s/s : Azharudin Ramli ni adik beradik Azhar Ramli @ JAI ke? Fuhh, famousla bro JAI lepas ni. BeautifulNara pun tak boleh cari makan la camni. Hik3, gurau je bro.
P/s/s/s : Apa pula pandangan anda? Boleh terima ke alasan tu?

Tiada ulasan:

Catat Komen