Nuffnang

Sabtu, 29 Jun 2013

Fina af - Google Blog Search

Fina af - Google Blog Search


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Fina af</b> - Google Blog Search

Posted: 13 Jun 2013 01:23 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Fina af</b> - Google Blog Search

Posted: 06 Jun 2013 01:29 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Fina af</b> - Google Blog Search

Posted: 02 May 2013 01:40 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Fina af</b> - Google Blog Search

Posted: 10 Apr 2013 01:13 AM PDT


<b>Fina Af</b> 9 Beli kereta Audi A1 ??? | DiSiniBermula

Posted: 10 Dec 2012 07:35 AM PST

Masih kenal lagi dengan penyanyi kecil molek Fina AF 9 ??? mestilah kenalkan dengar cerita Fina dah beli kereta baru Audi A1 Black edition perghhh memang mantap dan bergayalah Fina nie nanti 


Gambar nie dipetik di intagram Fina sendiri bertuah betul Fina nie kan muda muda lagi dah boleh drive Audi A1 anyway admin doakan Fina akan sentiasa sukses dalam kerjaya yang dilakukan Amin!!!
Untuk teknik mengatasi ejakulasi pramatang yang lebih 'advance' download ebookbagaimana untuk bertahan lama dalam hubungan seks  bersama isteri Percuma sahaja.

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Fina af</b> - Google Blog Search

Posted: 28 May 2013 01:11 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Fina af</b> - Google Blog Search

Posted: 10 May 2013 01:20 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Fina af</b> - Google Blog Search

Posted: 08 Apr 2013 01:34 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Fina af</b> - Google Blog Search

Posted: 19 Mar 2013 01:52 AM PDT


<b>Fina AF9</b> Akui Muatnaik Gambar Pusat, Tapi Akui BUKAN Pusatnya <b>...</b>

Posted: 23 Oct 2012 04:12 AM PDT


Jarang muncul di dada akhbar bukan bermaksud tiada orang yang ambil kisah dengan kehidupan selebriti ini.

Kata orang, seperti daging yang diperam, makin lama, makin lazat isinya.

Baru-baru ini, Fina AF9 yang popular dengan lagu 'Menangis Lagi' telah menimbulkan kontroversi di dunia Instagram apabila memuatnaik sekeping gambar tindik di bahagian pusat dipercayai adalah dirinya.

Bukan itu sahaja, penyanyi bersuara lantang ini juga dipuji amat berani oleh followers-nya kerana memuatnaik gambar yang memaparkan bahagian abdomen yang ramping itu, sedikit sebanyak memberikan imaginasi nakal kepada mana-mana lelaki yang melihatnya.

Berikutan daripada itu, pihak OHBULAN! menemubual Fina AF9 bagi mengetahui apakah yang sebenarnya dikejar oleh penyanyi berumur awal 19 tahun ini.

Adakah dia sengaja membangkitkan kontroversi, atau terlepas pandang semata-mata?

 "Sebenarnya, gambar itu bukanlah saya. Saya cuma ambil dari internet dan sengaja memilih gambar wanita yang rambutnya hampir serupa dengan saya dan muatnaik untuk suka-suka.

" Tak mungkinlah saya nak tindik pusat, kemudian masukkan ke laman sosial. Kalau ibu saya tahu, dia pasti akan marah. Jadi, tak ada sebab saya mahu lakukan perkara sebegitu."

Selain itu, beberapa keping gambar yang memaparkan Fina memakai gaun ketat dan seksi juga turut dimuatnaik ke laman Instagramnya. Gambar-gambar tersebut telah menimbulkan beberapa spekulasi serta persoalan kepada para peminat.

Ditanya kenapa kini sudah berani berpakaian begitu, pantas Fina menjawab,"Fina berpakaian sebegitu hanya untuk sesi fotoshoot dan kesemua baju tersebut telah ditaja, jadi Fina pun pakailah."

"Pihak penaja cuma mahukan Fina berpakaian sebegitu, tidaklah seksi pun dan Fina dibayar untuk promosikan pakaian mereka," tambahnya lagi.

Tidak cukup disitu, pihak OHBULAN! turut terdengar suara-suara kecil yang mengatakan Fina kini tidak ubah seperti perempuan murahan kerana sanggup berpakaian begitu.

"Saya rasa saya bukanlah seperti apa yang orang kata. Maklumlah, mulut orang, siapa boleh tutup, kan? Jadi, kalau saya pakai macam tu je, saya ni murahlah?

"Orang yang kenal saya, mereka tahu saya macam mana. Ibu saya sendiri tahu saya ini macam mana," jelas Fina menafikan tuduhan tersebut.

Terdapat juga tuduhan melulu dari sumber-sumber yang dipercayai mengatakan Fina kini berparti di kelab malam dan penyanyi ini sekali lagi menafikan tuduhan tersebut.

"Kalau saya pergi kelab malam pun, saya cuma pergi tengok 'live band' dan akan ditemani oleh ibu serta adik beradik saya. Memang tiap-tiap minggu saya pergi, tapi hanya untuk tengok 'live band' bersama keluarga saya."

Mengakhiri perbualan, Fina turut memberitahu,"Kalau benar pun saya mahu bersosial, takkanlah saya nak masukkan ke dalam laman sosial. Saya tahu diri saya berada di mana." (Ohbulan.com)

Iklan Teks:

Artikel Berkaitan:

PERINGATAN: Mynewshub tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Fina af</b> - Google Blog Search

Posted: 30 Apr 2013 01:28 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Fina af</b> - Google Blog Search

Posted: 24 Mar 2013 01:23 AM PDT


Posted:

[unable to retrieve full-text content]

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Fina af</b> - Google Blog Search

Posted: 09 Mar 2013 01:32 AM PST


Cik Mimiey&#39;s Story :): <b>Fina AF</b>

Posted: 01 May 2011 08:17 AM PDT

haaissshhh ! dah lama sangat cik mimiey tak update blog kan . rindu tak dengan cik mimiey ? cakap laa rindu . pleaseee . haha . aku tahu korang rindu dekat aku kan . cakap je laa jangan malu jangan segan nanti dapat kaki cik mimiey . hahaha . tibatiba nak bagi kaki free of charge dekat orang kan. jahat betul cik mimiey nih . alaaa, bukan selalu kan. gurau jehh. nih haaa dah tertera gambar fina AF tu kan . nak cerita psal dia lahh nih.
Sekarang nih ramai cakap Akademi Fantasia dah bosan sesangat  tapi cik mimiey tengok biasa je. tak bosan sangat laaa . tengah tengah gituu lah ye . hehe :) dulu sebelum Fina masuk cik mimiey dah sokong Aida . sekaliii Fina masuk dan Aida keluar . hape lagii sokong laa fina. suara dia ? prghhhh! memang terbaik lahh . kalah suara kakak dia Aida . mungkin sebab suara dia nyaring kot . cehh , macam guru vokal pulak cik mimiey nih kan . muda lagi tuu budak Fina tuuu, amboi , budak . macam dah kenal lama je kan . umur dia baru lapanbelastahun tu . tapi bila tengok dari segi muka . si Fina nih lagi matured daripada kakak dia ohh . kan kan ? baik cakap! hehe :) 
yela kan. entri dia pasal Fina je kan . so , cik mimiey tulis laa ape yang cik mimiey tahu pasal dia nih . nak merepek kejap. tak suka ? suka hati cik mimiey lahh . blog aku kan. so , DIAM ! :) e.m.o. kejap. nak cerita lagi nih . potong stim laaa . haha. macam konsert pertama dia semalam. dia nyanyi lagu english kan. "All By Myself" tak silap cik mimiey lahh nama lagu tuu . mula mula slow je . sekali high note ,, hambikkk kauuu ! naik bulu roma aku tahuu . suara dia memukau ya amatt . terbaik lah Fina . Confirm lah AF 9 juara nya perempuan, F.I.N.A :)
terima kasih . cik mimiey excited nak buat entri pasal budak Fina nih sebenarnya . hehe :)

Tiada ulasan:

Catat Komen