Nuffnang

Jumaat, 2 Ogos 2013

Adira af - Google Blog Search

Adira af - Google Blog Search


Ketuk-ketuk Ramadhan Musim Ke-6 ~ Bersama <b>Adira AF</b> - aLeaSaRa

Posted: 08 Jul 2013 10:26 PM PDT


Seperti biasa kalau sempat tengok online di office masa tak busy
Kak Lea tak lepaskan peluang 
salin resipi yang menarik
Asalkan ia simple tapi kelihatan menarik
Kak Lea pun pernah beli buku Ketuk2 Ramadan
dan hadiahkan satu untuk jiran tersayang
 Lama jugak tak tengok lakonan Shiela
 Adira di rumah makciknya
Hurm..sekarang produk minuman yang femes untuk cerahkan kulit
Qu Puteh dan Aura White nggeeee....
 Diorang di Pasar Tani Kota Kemuning
 Masak rendang ayam,bah...
Perghh suka dengar Adira berceloteh
Kelakar jugak tadi sebab masa Adira nak cepat2
dia tertunggang semua bahan perisa dalam mangkuk
Shila dah pening...pening...
Nampak macam masin je huuhu....
 Resipi dari nenek Shiela
Sebenarnya resepi asal gunakan ayam
Sebab Adira dah masak rendang ayam
so Shila gantikan dengan udang
Murah rezeki dapat duit dan 2 hamper
Esok siapa pula ye selebriti jemputan?
Alhamdulillah kita dah mula berpuasa esok
Kak Lea dah publish semua komen 
Sedang ambil masa nak reply 
untuk komen entri korang semua
Tqvm tak terkira juga untuk Lana,Hani,Fais,Tetamu Istimewa
yang marathon komen untuk previous entry ngeee...
Nanti Kak Lea komen laju2 ye ^^

Tiada ulasan:

Catat Komen