Nuffnang

Selasa, 12 November 2013

Fina af - Google Blog Search

Fina af - Google Blog Search


Cik Mimiey&#39;s Story :): <b>Fina AF</b>

Posted: 01 May 2011 08:17 AM PDT

haaissshhh ! dah lama sangat cik mimiey tak update blog kan . rindu tak dengan cik mimiey ? cakap laa rindu . pleaseee . haha . aku tahu korang rindu dekat aku kan . cakap je laa jangan malu jangan segan nanti dapat kaki cik mimiey . hahaha . tibatiba nak bagi kaki free of charge dekat orang kan. jahat betul cik mimiey nih . alaaa, bukan selalu kan. gurau jehh. nih haaa dah tertera gambar fina AF tu kan . nak cerita psal dia lahh nih.
Sekarang nih ramai cakap Akademi Fantasia dah bosan sesangat  tapi cik mimiey tengok biasa je. tak bosan sangat laaa . tengah tengah gituu lah ye . hehe :) dulu sebelum Fina masuk cik mimiey dah sokong Aida . sekaliii Fina masuk dan Aida keluar . hape lagii sokong laa fina. suara dia ? prghhhh! memang terbaik lahh . kalah suara kakak dia Aida . mungkin sebab suara dia nyaring kot . cehh , macam guru vokal pulak cik mimiey nih kan . muda lagi tuu budak Fina tuuu, amboi , budak . macam dah kenal lama je kan . umur dia baru lapanbelastahun tu . tapi bila tengok dari segi muka . si Fina nih lagi matured daripada kakak dia ohh . kan kan ? baik cakap! hehe :) 
yela kan. entri dia pasal Fina je kan . so , cik mimiey tulis laa ape yang cik mimiey tahu pasal dia nih . nak merepek kejap. tak suka ? suka hati cik mimiey lahh . blog aku kan. so , DIAM ! :) e.m.o. kejap. nak cerita lagi nih . potong stim laaa . haha. macam konsert pertama dia semalam. dia nyanyi lagu english kan. "All By Myself" tak silap cik mimiey lahh nama lagu tuu . mula mula slow je . sekali high note ,, hambikkk kauuu ! naik bulu roma aku tahuu . suara dia memukau ya amatt . terbaik lah Fina . Confirm lah AF 9 juara nya perempuan, F.I.N.A :)
terima kasih . cik mimiey excited nak buat entri pasal budak Fina nih sebenarnya . hehe :)

Tiada ulasan:

Catat Komen