Nuffnang

Selasa, 12 November 2013

Zul Handyblack - Google Blog Search

Zul Handyblack - Google Blog Search


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 04 Nov 2013 07:14 AM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 31 Oct 2013 07:16 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 14 Aug 2013 07:29 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 18 Jun 2013 07:12 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 28 May 2013 07:24 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 18 Apr 2013 07:28 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 05 Apr 2013 07:05 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 18 Feb 2013 07:37 AM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 17 Dec 2012 07:08 AM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 01 Oct 2012 12:00 AM PDT


Klu <b>zul handy black</b>=mantera… Aku=mentora boleh? | hasil visual <b>...</b>

Posted: 01 Oct 2012 09:54 AM PDT

Klu zul handy black=mantera… Aku=mentora boleh?
dari Instagram http://instagr.am/p/QP0EtKyByo/

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 16 Feb 2013 07:05 AM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 19 Dec 2012 07:07 AM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 09 Sep 2012 07:39 AM PDT


gambar perkahwinan <b>Zul Handy Black</b>

Posted: 20 Jul 2011 11:00 PM PDT

Zul Handy Black ni juga seorang pelakon untuk filem Mantra. Pelakon yang waktu itu sangat kontroversi kerana memperaksikan watak sungguh 18sx. Tapi tip top sekrang dah pon selamat diijab kabulkan oleh wanita pilihan dirinya. Details mengenai gambar perkahwinan dibawah tidak dapat dikesan. Apa-apa pun tahniah kepada Zul Handy Black dan juga isteri beliau. Moga kekal hingga ke akhir hayat.

-Komen anda itu adalah TANGGUNGJAWAB ANDA. tq.

Perkahwinan <b>Zul Handy Black</b> & Fyza (Gambar) | Artis.my

Posted: 23 Jul 2011 07:23 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]Tahniah buat Zul Handy Black & Fyza (37) yang mengikatkan tali pernikahan mereka pada 16 Julai 2011 di kampung halaman pengantin perempuan, di Alor Setar,

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 10 Aug 2012 07:27 AM PDT


gambar perkahwinan <b>Zul Handy Black</b>

Posted: 20 Jul 2011 11:00 PM PDT

Zul Handy Black ni juga seorang pelakon untuk filem Mantra. Pelakon yang waktu itu sangat kontroversi kerana memperaksikan watak sungguh 18sx. Tapi tip top sekrang dah pon selamat diijab kabulkan oleh wanita pilihan dirinya. Details mengenai gambar perkahwinan dibawah tidak dapat dikesan. Apa-apa pun tahniah kepada Zul Handy Black dan juga isteri beliau. Moga kekal hingga ke akhir hayat.

-Komen anda itu adalah TANGGUNGJAWAB ANDA. tq.

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 28 Jul 2012 07:03 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 08 Jul 2012 07:05 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 25 Jun 2012 07:02 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 11 Jun 2012 07:24 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 19 May 2012 07:36 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 02 May 2012 07:43 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 08 Apr 2012 07:19 AM PDT


[Terbakor Hiburan] <b>Zul Handyblack</b> tampil separuh bogel dalam <b>...</b>

Posted: 14 Jan 2012 05:33 PM PST

 

Tahun lepas, keberanian Zul Handyblack tampil tanpa seurat benang dalam filem Mantra mendapat kecaman banyak pihak. Tapi buat Zul, ia tidak sedikit pun meninggalkan kudis. Kali ini, Zul Handyblack tampil lagi dengan aksi dan penampilan panas dalam filem Keramat. Adegan panas itu biarpun dia menutup badannya dengan tuala dijangka menimbulkan kontroversi sekali lagi. Kata Zul, dia melakonkan adegan itu bukan untuk suka suka, tetapi atas dasar logik dan professional seorang pelakon. 

Wah, kalau gitu, nanti nanti boleh la pelakon lain pulak berbogel dalam filem lepas ni kan? Atas dasar professional gitu! Tambah tambah pulak mulai 2012 ni, Lembaga Penapisan Filem (LPF) Malaysia sudah tidak lagi berfungsi. 

 Selak Raja Lawak 6, the best!  

  Nak lulus Temuduga Jururawat dengan mudah?  

  Buat income di Twitter tanpa modal!  

Zul Handyblack tak risau dicemuh peminat

[Terbakor Hiburan] Zul Handyblack tampil separuh bogel dalam Keramat atas dasar logik!

Lakonan atas dasar logik dan professional – Zul Handyblack

"Niat pembikin filem hasilkan karya selain atas faktor keuntungan adalah untuk memberi kesedaran dan pengarahan kepada masyarakat. Apabila terjebak dengan ilmu hitam atau perkara negatif, akan berlakulah akibat yang kita paparkan dalam filem ini," katanya.

 Baju Kurung Manik Termurah di Pasaran. Menangi RM50 dengan mudah!  

"Apa nak risau. Macam saya cakap tadi, saya buat atas dasar logik dan profesional. Lagipun ketika bersama Handyblack 12 tahun lalu, macam-macam sudah saya lalui. Saya menceburi bidang lakonan untuk tunjukkan kebolehan saya. Tak sangka pula apabila terbabit dalam arena ini, kredibiliti saya tercabar dan dicabar dengan adegan panas tetapi tidaklah melampaui batasan.

"Setakat ini, belum ada yang labelkan saya simbol seks. Kalau mahu gelaran itu, bagi saya kenalah berani buat melebihi apa yang saya sudah buat. "Apapun tanggapan masyarakat nanti, saya mengharapkan filem ini dapat diterima baik. Pengarah dan barisan pelakon sudah berikan yang terbaik dan kami harapkan magis berlaku terhadap Keramat," katanya.

Filem arahan Azhari Zain yang menjalani penggambaran sekitar Shah Alam, Kuala Lumpur dan Ijok, Kuala Selangor ini mengisahkan seorang lelaki bernama Habib yang hidup pada 1900, difitnah merosakkan kehormatan Mustika. Habib dipukul penduduk kampung diketuai Jabar, abang Mustika. Habib yang bukan calang-calang orang terus dipukul dan kain yang menutup wajahnya ditarik orang kampung dan berlakulah peristiwa dahsyat di mana semua penduduk kampung mati kerana cahaya terang yang terpancar daripada rupanya.

Di zaman ini pula, kehidupan dua beradik Nazmir dan Nasti (Hairul Azreen) mula dihantui pelbagai kejadian pelik dan menyeramkan bermula dengan kehilangan bayi dalam kandungan Syazura (Rebecca Nur Al-Islam), isteri Nazmir. Keinginan Syazura untuk pulang ke kampung suaminya menjadikan keadaan bertambah rumit. Satu persatu rahsia terbongkar, sekali gus mendedahkan sejarah yang mengejutkan Nazmir, Syazura, Nasti dan Munirah.

sumber maklumat : Berita Metro @ Harian Metro Online

 Cocoaphilia coklat paling sedap!   

  Kuasa PRU 13 yang PERLU diketahui!   

  Panduan Kesihatan Khas untuk Ibu Hamil!  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 05 Jun 2012 07:27 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 02 Jun 2012 07:13 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 13 May 2012 07:18 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 04 May 2012 07:41 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]Bekas penyanyi Handy Black yang kini berlakon, Zul Suphian mengeluarkan kenyataan kamikaze atau berani matinya, apabila dia sanggup menerima tawaran berbogel jika wataknya menghendakkannya berbuat bergitu. Perghh statement!

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 23 Apr 2012 07:40 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Apr 2012 07:16 AM PDT


MIMPI SENJA: Lagi aksi panas <b>Zul Handy Black</b> dalam filem &#39;Keramat&#39;

Posted: 15 Jan 2012 05:50 AM PST

Tetapi,menurut bekas vokalis kumpulan Rock Handyblack ini apa yang dilakukan adalah atas dasar profesional.Menurut filem tersebut,Zul digoda oleh adik iparnya sendiri,lakonan Mon Ryanti.
Biarpun masih memakai tuala pada badannya, keberanian Zul melakonkan adegan sebegini berpotensi mencetuskan kontroversi sekali lagi.Menurut Zul lagi,dia mengakui aksi ini agak panas,tetapi tidak lah sepanas filem Mantra dahulu dimana tiada seurat benang pun di badannya.
Tetapi,aksi didalam filem ini pasti mengundang kontroversi banhyak pihak dan sebagai pelakon Zul akan menghadapinya secara pro.
"Sebagai pelakon, saya lihat babak ini sebagai cabaran dan melakukannya atas dasar logik dan profesional. Jika tidak logik, apa hal pula saya nak tayang badan atau buat babak panas?
Seperti saya katakan tadi, ini semua bersebab. Kalau suka-suka, itu sengaja mencari publisiti murahan namanya dan saya bukan begitu,"katanya. - KLpos

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 09 Jun 2012 07:15 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 02 Jun 2012 07:13 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 13 May 2012 07:18 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 04 May 2012 07:41 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]Bekas penyanyi Handy Black yang kini berlakon, Zul Suphian mengeluarkan kenyataan kamikaze atau berani matinya, apabila dia sanggup menerima tawaran berbogel jika wataknya menghendakkannya berbuat bergitu. Perghh statement!

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 23 Apr 2012 07:40 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Apr 2012 07:16 AM PDT


MIMPI SENJA: Lagi aksi panas <b>Zul Handy Black</b> dalam filem &#39;Keramat&#39;

Posted: 15 Jan 2012 05:50 AM PST

Tetapi,menurut bekas vokalis kumpulan Rock Handyblack ini apa yang dilakukan adalah atas dasar profesional.Menurut filem tersebut,Zul digoda oleh adik iparnya sendiri,lakonan Mon Ryanti.
Biarpun masih memakai tuala pada badannya, keberanian Zul melakonkan adegan sebegini berpotensi mencetuskan kontroversi sekali lagi.Menurut Zul lagi,dia mengakui aksi ini agak panas,tetapi tidak lah sepanas filem Mantra dahulu dimana tiada seurat benang pun di badannya.
Tetapi,aksi didalam filem ini pasti mengundang kontroversi banhyak pihak dan sebagai pelakon Zul akan menghadapinya secara pro.
"Sebagai pelakon, saya lihat babak ini sebagai cabaran dan melakukannya atas dasar logik dan profesional. Jika tidak logik, apa hal pula saya nak tayang badan atau buat babak panas?
Seperti saya katakan tadi, ini semua bersebab. Kalau suka-suka, itu sengaja mencari publisiti murahan namanya dan saya bukan begitu,"katanya. - KLpos

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Oct 2013 07:42 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 06 Oct 2013 07:07 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 21 Jul 2013 07:08 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 25 Jun 2013 07:02 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 04 Jun 2013 07:05 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 24 Apr 2013 07:37 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 20 Feb 2013 07:04 AM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 04 Jan 2013 07:09 AM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 03 Jan 2013 07:40 AM PST


Seri hidup <b>Zul</b> &#39;<b>Handy Black</b>&#39; Suphiaan |

Posted: 10 Oct 2011 04:32 AM PDT

Zul "Handy Black" Suphiaan bersama isteri tersayang, Fiza.

Kesempatan bertemu Nurzul Suphiaan ataupun lebih dikenali sebagai Zul 'Handy Black' Suphiaan sewaktu penggambaran filem Super Duper Lover memang MiG Online tak lepaskan, nak-nak hari tu Zul Suphiaan datang ke set bersama buah hati beliau. Sangat romantik dan lovely gitu MiG Online tengok mereka berdua. <3

Kepada peminat-peminat Zul Suphiaan yang masih taktau, Zul telahpun menamatkan zaman bujang beliau pada bulan Ogos lepas dalam majlis kecil-kecilan. Majlis diadakan dalam keadaan sederhana atas permintaan keluarga. Ok la tu bro, janji happy, kan? ;)

Tersipu-sipu abang Zul kita bila MiG Online tanya camner boleh kenal dengan isteri beliau. Kata Zul "Agak dramatik jugak sebenarnya macam mana Zul kenal isteri Zul ni. Zul suka lepak dengan kawan-kawan Zul dekat sebuah restoran dan kebetulan isteri Zul pun suka spend masa dengan kawan-kawan dia di kedai yang sama. Dalam setahun jugak la Zul perasan isteri Zul tapi segan nak tegur," Ahaha.. Kiut je dengar, tak sangka rockers macam Zul pun segan-segan. Dalam hati ada taman katanya. ;)

Namun awal bulan Mac tahun nie, Zul memberanikan diri untuk menegur Fiza, yang akhirnya hampir 6 bulan kemudian, jadi isteri Zul yang sah.. Amboi, dalam segan-segan tu laju jugak abang Zul ni… Hehe.

Zul - Lega selepas kahwin hidup lebih teratur dan terurus.

"Alhamdulillah lega sangat bila dah kahwin nie. Bukan saja dapat elak gosip, hidup Zul pun dah semakin terurus. Kalau dulu masa shooting je baru Zul makan," kata Zul tertawa.

Kalau dengar statement seterusnya mesti ramai yang terkejut termasuk MiG Online. Sebelum Zul berkenalan rapat dengan isterinya, beliau langsung tidak mengenali siapakah Zul Handy Black. Terkedu MiG Online yang kaki karok ni dengar. Hehe.

"Sebenarnya bila nak dekat sebulan rapat baru la Fiza kenal siapa Zul Suphiaan. Mula-mula ingat mat motor mana, bila Zul bagi DVD filem Mantra, terkejut tengok Zul rupanya artis. Tapi apapun Fiza bersyukur berkenalan dan menjadi isteri Zul. Walaupun nampak ganas, tapi Zul sangat charming,"

Walaupun dah hampir 3 bulan berkahwin, disebabkan jadual Zul yang padat, mereka masih belum lagi dapat berbulan madu tapi menurut Zul dan Fiza, mereka bercadang untuk berbulan madu di Sipadan. Haa, kerlass sokong Cuti-Cuti Malaysia. Harap kita-kitapun ikut langkah Zul Suphiaan, lagi seronok berbulan madu kat Malaysia aje, kan? ;)

Orait, apa-apapun MiG Online mendoakan kedua-kedua Zul Suphiaan dan Fiza berbahagia hingga hujung nyawa. :)

Manje je nampak Zul dengan isterinya. <3

(Gambar) Perkahwinan <b>Zul Handy Black</b> & Fyza | ambooyats@blog

Posted: 22 Jul 2011 04:21 AM PDT

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 30 Jun 2013 07:18 AM PDT

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 11 Aug 2013 07:29 AM PDT

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 14 Aug 2013 07:29 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 18 Jun 2013 07:12 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 28 May 2013 07:24 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 18 Apr 2013 07:28 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 05 Apr 2013 07:05 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 18 Feb 2013 07:37 AM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 17 Dec 2012 07:08 AM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 01 Oct 2012 12:00 AM PDT


Klu <b>zul handy black</b>=mantera… Aku=mentora boleh? | hasil visual <b>...</b>

Posted: 01 Oct 2012 09:54 AM PDT

Klu zul handy black=mantera… Aku=mentora boleh?
dari Instagram http://instagr.am/p/QP0EtKyByo/

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 16 Feb 2013 07:05 AM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 19 Dec 2012 07:07 AM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 09 Sep 2012 07:39 AM PDT


gambar perkahwinan <b>Zul Handy Black</b>

Posted: 20 Jul 2011 11:00 PM PDT

Zul Handy Black ni juga seorang pelakon untuk filem Mantra. Pelakon yang waktu itu sangat kontroversi kerana memperaksikan watak sungguh 18sx. Tapi tip top sekrang dah pon selamat diijab kabulkan oleh wanita pilihan dirinya. Details mengenai gambar perkahwinan dibawah tidak dapat dikesan. Apa-apa pun tahniah kepada Zul Handy Black dan juga isteri beliau. Moga kekal hingga ke akhir hayat.

-Komen anda itu adalah TANGGUNGJAWAB ANDA. tq.

Perkahwinan <b>Zul Handy Black</b> & Fyza (Gambar) | Artis.my

Posted: 23 Jul 2011 07:23 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]Tahniah buat Zul Handy Black & Fyza (37) yang mengikatkan tali pernikahan mereka pada 16 Julai 2011 di kampung halaman pengantin perempuan, di Alor Setar,

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 10 Aug 2012 07:27 AM PDT


gambar perkahwinan <b>Zul Handy Black</b>

Posted: 20 Jul 2011 11:00 PM PDT

Zul Handy Black ni juga seorang pelakon untuk filem Mantra. Pelakon yang waktu itu sangat kontroversi kerana memperaksikan watak sungguh 18sx. Tapi tip top sekrang dah pon selamat diijab kabulkan oleh wanita pilihan dirinya. Details mengenai gambar perkahwinan dibawah tidak dapat dikesan. Apa-apa pun tahniah kepada Zul Handy Black dan juga isteri beliau. Moga kekal hingga ke akhir hayat.

-Komen anda itu adalah TANGGUNGJAWAB ANDA. tq.

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 28 Jul 2012 07:03 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 08 Jul 2012 07:05 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 25 Jun 2012 07:02 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 11 Jun 2012 07:24 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 19 May 2012 07:36 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 02 May 2012 07:43 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 08 Apr 2012 07:19 AM PDT


[Terbakor Hiburan] <b>Zul Handyblack</b> tampil separuh bogel dalam <b>...</b>

Posted: 14 Jan 2012 05:33 PM PST

 

Tahun lepas, keberanian Zul Handyblack tampil tanpa seurat benang dalam filem Mantra mendapat kecaman banyak pihak. Tapi buat Zul, ia tidak sedikit pun meninggalkan kudis. Kali ini, Zul Handyblack tampil lagi dengan aksi dan penampilan panas dalam filem Keramat. Adegan panas itu biarpun dia menutup badannya dengan tuala dijangka menimbulkan kontroversi sekali lagi. Kata Zul, dia melakonkan adegan itu bukan untuk suka suka, tetapi atas dasar logik dan professional seorang pelakon. 

Wah, kalau gitu, nanti nanti boleh la pelakon lain pulak berbogel dalam filem lepas ni kan? Atas dasar professional gitu! Tambah tambah pulak mulai 2012 ni, Lembaga Penapisan Filem (LPF) Malaysia sudah tidak lagi berfungsi. 

 Selak Raja Lawak 6, the best!  

  Nak lulus Temuduga Jururawat dengan mudah?  

  Buat income di Twitter tanpa modal!  

Zul Handyblack tak risau dicemuh peminat

[Terbakor Hiburan] Zul Handyblack tampil separuh bogel dalam Keramat atas dasar logik!

Lakonan atas dasar logik dan professional – Zul Handyblack

"Niat pembikin filem hasilkan karya selain atas faktor keuntungan adalah untuk memberi kesedaran dan pengarahan kepada masyarakat. Apabila terjebak dengan ilmu hitam atau perkara negatif, akan berlakulah akibat yang kita paparkan dalam filem ini," katanya.

 Baju Kurung Manik Termurah di Pasaran. Menangi RM50 dengan mudah!  

"Apa nak risau. Macam saya cakap tadi, saya buat atas dasar logik dan profesional. Lagipun ketika bersama Handyblack 12 tahun lalu, macam-macam sudah saya lalui. Saya menceburi bidang lakonan untuk tunjukkan kebolehan saya. Tak sangka pula apabila terbabit dalam arena ini, kredibiliti saya tercabar dan dicabar dengan adegan panas tetapi tidaklah melampaui batasan.

"Setakat ini, belum ada yang labelkan saya simbol seks. Kalau mahu gelaran itu, bagi saya kenalah berani buat melebihi apa yang saya sudah buat. "Apapun tanggapan masyarakat nanti, saya mengharapkan filem ini dapat diterima baik. Pengarah dan barisan pelakon sudah berikan yang terbaik dan kami harapkan magis berlaku terhadap Keramat," katanya.

Filem arahan Azhari Zain yang menjalani penggambaran sekitar Shah Alam, Kuala Lumpur dan Ijok, Kuala Selangor ini mengisahkan seorang lelaki bernama Habib yang hidup pada 1900, difitnah merosakkan kehormatan Mustika. Habib dipukul penduduk kampung diketuai Jabar, abang Mustika. Habib yang bukan calang-calang orang terus dipukul dan kain yang menutup wajahnya ditarik orang kampung dan berlakulah peristiwa dahsyat di mana semua penduduk kampung mati kerana cahaya terang yang terpancar daripada rupanya.

Di zaman ini pula, kehidupan dua beradik Nazmir dan Nasti (Hairul Azreen) mula dihantui pelbagai kejadian pelik dan menyeramkan bermula dengan kehilangan bayi dalam kandungan Syazura (Rebecca Nur Al-Islam), isteri Nazmir. Keinginan Syazura untuk pulang ke kampung suaminya menjadikan keadaan bertambah rumit. Satu persatu rahsia terbongkar, sekali gus mendedahkan sejarah yang mengejutkan Nazmir, Syazura, Nasti dan Munirah.

sumber maklumat : Berita Metro @ Harian Metro Online

 Cocoaphilia coklat paling sedap!   

  Kuasa PRU 13 yang PERLU diketahui!   

  Panduan Kesihatan Khas untuk Ibu Hamil!  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 05 Jun 2012 07:27 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 02 Jun 2012 07:13 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 13 May 2012 07:18 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 04 May 2012 07:41 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]Bekas penyanyi Handy Black yang kini berlakon, Zul Suphian mengeluarkan kenyataan kamikaze atau berani matinya, apabila dia sanggup menerima tawaran berbogel jika wataknya menghendakkannya berbuat bergitu. Perghh statement!

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 23 Apr 2012 07:40 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Apr 2012 07:16 AM PDT


MIMPI SENJA: Lagi aksi panas <b>Zul Handy Black</b> dalam filem &#39;Keramat&#39;

Posted: 15 Jan 2012 05:50 AM PST

Tetapi,menurut bekas vokalis kumpulan Rock Handyblack ini apa yang dilakukan adalah atas dasar profesional.Menurut filem tersebut,Zul digoda oleh adik iparnya sendiri,lakonan Mon Ryanti.
Biarpun masih memakai tuala pada badannya, keberanian Zul melakonkan adegan sebegini berpotensi mencetuskan kontroversi sekali lagi.Menurut Zul lagi,dia mengakui aksi ini agak panas,tetapi tidak lah sepanas filem Mantra dahulu dimana tiada seurat benang pun di badannya.
Tetapi,aksi didalam filem ini pasti mengundang kontroversi banhyak pihak dan sebagai pelakon Zul akan menghadapinya secara pro.
"Sebagai pelakon, saya lihat babak ini sebagai cabaran dan melakukannya atas dasar logik dan profesional. Jika tidak logik, apa hal pula saya nak tayang badan atau buat babak panas?
Seperti saya katakan tadi, ini semua bersebab. Kalau suka-suka, itu sengaja mencari publisiti murahan namanya dan saya bukan begitu,"katanya. - KLpos

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 09 Jun 2012 07:15 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 02 Jun 2012 07:13 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 13 May 2012 07:18 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 04 May 2012 07:41 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]Bekas penyanyi Handy Black yang kini berlakon, Zul Suphian mengeluarkan kenyataan kamikaze atau berani matinya, apabila dia sanggup menerima tawaran berbogel jika wataknya menghendakkannya berbuat bergitu. Perghh statement!

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 23 Apr 2012 07:40 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Handyblack</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Apr 2012 07:16 AM PDT


MIMPI SENJA: Lagi aksi panas <b>Zul Handy Black</b> dalam filem &#39;Keramat&#39;

Posted: 15 Jan 2012 05:50 AM PST

Tetapi,menurut bekas vokalis kumpulan Rock Handyblack ini apa yang dilakukan adalah atas dasar profesional.Menurut filem tersebut,Zul digoda oleh adik iparnya sendiri,lakonan Mon Ryanti.
Biarpun masih memakai tuala pada badannya, keberanian Zul melakonkan adegan sebegini berpotensi mencetuskan kontroversi sekali lagi.Menurut Zul lagi,dia mengakui aksi ini agak panas,tetapi tidak lah sepanas filem Mantra dahulu dimana tiada seurat benang pun di badannya.
Tetapi,aksi didalam filem ini pasti mengundang kontroversi banhyak pihak dan sebagai pelakon Zul akan menghadapinya secara pro.
"Sebagai pelakon, saya lihat babak ini sebagai cabaran dan melakukannya atas dasar logik dan profesional. Jika tidak logik, apa hal pula saya nak tayang badan atau buat babak panas?
Seperti saya katakan tadi, ini semua bersebab. Kalau suka-suka, itu sengaja mencari publisiti murahan namanya dan saya bukan begitu,"katanya. - KLpos

Tiada ulasan:

Catat Komen