Nuffnang

Ahad, 2 Februari 2014

awi rafael - Google Blog Search

awi rafael - Google Blog Search

awi rafael - Google Blog Search


<b>Awi Rafael</b> Nafi Ada Kekasih Di Jakarta - MyNewsHub.My - Sertai <b>...</b>

Posted: 12 Jan 2014 01:52 AM PST


Penyanyi Awi Rafael menafikan dia mempunyai teman wanita terbaharu selepas berpisah dengan pelakon cantik, Hanez Suraya, tahun lepas.

Ura-ura mengatakan dia kini sedang menjalin cinta dengan wanita di tanah seberang kerana Awi kini dilihat sering kali terbang ke Jakarta, baru-baru ini.

Mengulas lanjut mengenai perkara tersebut, Awi menerusi akhbar Bi-Pop keluaran hari ini berkata kekerapannya ke Indonesia adalah atas dasar kerja dan menguruskan kerjaya seninya.

Dia menafikan bertemu dengan mana-mana wanita di sana dan Awi juga mengakui sejak berpisah dengan Hanez, ramai wanita yang mahu mendekatinya.

Namun, Awi mengatakan dia bukannya jenis lelaki yang suka mengambil kesempatan dan berkawan dengan mereka dengan menggunakan cara yang salah.

Sementara itu, Awi kini sedang dalam perancangan untuk melebarkan sayap seninya di Indonesia dan ingin menembusi pasaran muzik di sana pula.

Oleh: AUDREY LEE

Awi Rafael Nafi Ada Kekasih Di Jakartahttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/awi.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/awi-150x150.jpgAuthor MNH myArtisTerkini,,

Penyanyi Awi Rafael menafikan dia mempunyai teman wanita terbaharu selepas berpisah dengan pelakon cantik, Hanez Suraya, tahun lepas. Ura-ura mengatakan dia kini sedang menjalin cinta dengan wanita di tanah seberang kerana Awi kini dilihat sering kali terbang ke Jakarta, baru-baru ini. Mengulas lanjut mengenai perkara tersebut, Awi menerusi akhbar Bi-Pop keluaran...

Penyanyi Awi Rafael menafikan dia mempunyai teman wanita terbaharu selepas berpisah dengan pelakon cantik, Hanez Suraya, tahun lepas. Ura-ura mengatakan dia kini sedang menjalin cinta dengan wanita di tanah seberang kerana Awi kini dilihat sering kali terbang ke Jakarta, baru-baru ini. Mengulas lanjut mengenai perkara tersebut, Awi menerusi akhbar Bi-Pop keluaran hari ini berkata kekerapannya ke Indonesia adalah atas dasar kerja dan menguruskan kerjaya seninya. Dia menafikan bertemu dengan mana-mana wanita di sana dan Awi juga mengakui sejak berpisah dengan Hanez, ramai wanita yang mahu mendekatinya. Namun, Awi mengatakan dia bukannya jenis lelaki yang suka mengambil kesempatan dan berkawan dengan mereka dengan menggunakan cara yang salah. Sementara itu, Awi kini sedang dalam perancangan untuk melebarkan sayap seninya di Indonesia dan ingin menembusi pasaran muzik di sana pula. Oleh: <strong>AUDREY LEE</strong>