Nuffnang

Sabtu, 15 Februari 2014

Elfira Loy - Google Blog Search

Elfira Loy - Google Blog Search


Lepas Nabila, <b>Elfira Loy</b> Pula Mengamuk di Instagram

Posted: 13 Feb 2014 12:26 AM PST

Lepas Nabila, Elfira Loy Pula Mengamuk di Instagram | Baru lagi kisah Nabila Huda yang bengang kerana sikap para peniaga online yang kerap menjadikan gambar yang dimuatnaiknya di akaun Instagram sebagai 'pusat' iklan, kali ini kes yang sama terjadi kepada Elfira Loy.
Dek kerana tidak tahan dengan lambakan komen iklan demi iklan, dia memuatnaik gambar berserta caption yang berbunyi:

"Orang nak jual casing sendiri pun boleh menyempat lagi suruh visit your ig for beautyfool casing kau . Amboi lawan tauke nampak . Ini tidak adil tidak adil bagikuuu. Tolonglah , i repeat tolonglah . No ' visit my ig '. Mungkin ada segelintir akan cakap. Eh artis A tak kisah pun kenapa you nak macam ni. Kalau dah macamtu pegilah kat artis A syg kenapa nak kena kacau ig org yang tak suka. Ingatlah wahai sayang masing masing ada cara dia. Tak semua orang suka cara kita. Jadi respectlah .
Tak perlulah nak berdolak dalih kau kena mcmni kau kena mcmtu. And i think i ada hak kot untuk cakap cara i , apa yang i tak suka. Kan ? Bolehkan ? Alah banyak lagi ig lain yg izinkan macam u always mention so kesanalah kamu ye. Buat ruangan ? Ye dah buat dah bantu dah.Tapi tak jalan gak kawan."



Artikel Menarik 
sumber
mynewshub
http://instagram.com/elfiraloy

Tiada ulasan:

Catat Komen