Nuffnang

Sabtu, 29 Mac 2014

tomok - Google Blog Search

tomok - Google Blog Search


Foto : Anak <b>Tomok</b> Persis Macaulay Culkin Waktu Kecil? | Portal <b>...</b>

Posted: 19 Jan 2014 04:00 PM PST

'+ '

Subject:
Visit this site http://www.ohbulan.com

'+ '

Message:
Hi, this may be intersting you: \"Foto : Anak Tomok Persis Macaulay Culkin Waktu Kecil?\"! This is the link: http://www.ohbulan.com/foto-anak-tomok-persis-macaulay-culkin-waktu-kecil/

'+ '', buttons: [ jQuery.extend({}, vex.dialog.buttons.YES, { text: 'Send' }), jQuery.extend({}, vex.dialog.buttons.NO, { text: 'Cancel' }) ], callback: function (data) { if (data.emailfrom && typeof(data.emailfrom) != "undefined") { essb_sendmail_ajax(data.emailfrom, data.emailto); } } }); }); }); function essb_sendmail_ajax(emailfrom, emailto) { //alert(emailfrom + "|" + emailto); var get_address = "http://www.ohbulan.com/wp-content/plugins/easy-social-share-buttons/public/essb-mail.php?from="+emailfrom+"&to="+emailto+"&t=Foto+%3A+Anak+Tomok+Persis+Macaulay+Culkin+Waktu+Kecil%3F&u=http%3A%2F%2Fwww.ohbulan.com&p=http%3A%2F%2Fwww.ohbulan.com%2Ffoto-anak-tomok-persis-macaulay-culkin-waktu-kecil%2F"; //alert(get_address); jQuery.getJSON(get_address) .done(function(data){ alert(data.message); }); }

Lensa Insta

Foto : Anak Tomok Persis Macaulay Culkin Waktu Kecil?

Pastinya ramai yang perasan sejak beberapa bulan anak sulung Tomok lahir, si kecil bernama Arrianshah Akid itu lebih mendapat perhatian peminat daripada bapanya sendiri.

Malah ramai yang mengaku mereka mengikuti perkembangan Tomok di laman sosial semata-mata untuk melihat kecomelan Arrian.

Jika sebelum ini video rakaman gelagat Arrian ditonton oleh ribuan peminat, kini gambar-gambar si comel itu pula yang sering dinanti-nantikan.

Foto : Anak Tomok Persis Macaulay Culkin Waktu Kecil?

Foto kenangan Tomok dan keluarganya di Trafalgar Square, London

Lebih menarik lagi, Tomok sendiri kelihatan tidak lokek berkongsi foto dan perkembangan terbaru Arrian bersama para peminat.

Terbaru, Arrian sekali lagi membuatkan ramai pengikut Tomok di laman Instagram jatuh cinta apabila si ayah memuat naik fotonya seorang diri di tengah-tengah kota London.

Foto : Anak Tomok Persis Macaulay Culkin Waktu Kecil?

Lengkap bergaya dengan jaket, penutup kepala dan but, Arrian kelihatan cukup seronok melihat sekawan burung merpati yang jinak di Buckingham Palace.

Malah ada yang berpendapat Arrian mirip pelakon utama filem Home Alone iaitu Macaulay Culkin sewaktu kecil. Siapa tahu, mungkin selepas ini Arrian terima tawaran berlakon drama atau iklan. Tak mustahil, kan?

Foto : Anak Tomok Persis Macaulay Culkin Waktu Kecil?

Foto : Anak Tomok Persis Macaulay Culkin Waktu Kecil?

Untuk pengetahuan anda, Tomok sekeluarga serta One dari kumpulan Sofazr dan isterinya telah bertolak ke London untuk makan angin sejak 15 Januari lalu. Buat pembaca OHBULAN!, di sini kami sertakan beberapa keping foto percutian mereka untuk tatapan anda.

Kredit foto : Instagram Tomok dan One Sofazr

A ninja who rides a unicorn. Former business journalist. Food freak. Studied Bach. Mass Com (Hons) Broadcasting.

Arrianshah Akid, anak <b>Tomok</b> yang sudah pandai berjalan (6 Gambar)

Posted: 23 Jan 2014 01:18 AM PST

Arrianshah Akid, anak lelaki pertama Tomok dan isteri yang dilahirkan pada 29 Mei 2012. Kini sudah pandai berdiri dan berjalan, cepat betul masa berlalu ye. Comel anak mereka ni.

" ); (function() { var nn = document.createElement('script'); nn.type = 'text/javascript'; nn.src = 'http://synad2.nuffnang.com.my/lr.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(nn, s.nextSibling); })();

Tiada ulasan:

Catat Ulasan