Nuffnang

Khamis, 9 Februari 2012

Nora Danish - Google Blog Search

Nora Danish - Google Blog Search


<b>NORA DANISH</b> SIMPATI NASIB APEK | AIDANATASYA.COM

Posted: 07 Feb 2012 10:00 PM PST

Number of View :1396

http://www.kosmo.com.my/kosmo/pix/2012/0208/Kosmo/Negara/ne_01.1.jpg

NORA DANISH SIMPATI NASIB APEK

KUALA LUMPUR – Pelakon Nora Danish Mohd. Hanif, 29, melahirkan rasa simpati dengan nasib pemain bola sepak kacak, Khairul Fahmi Che Mat atau Apek, 23, kerana sering dikaitkan mempunyai hubungan dengan ramai wanita termasuk dirinya.

 

Nora ketika dihubungi Kosmo! semalam juga menafikan dakwaan dia dan Apek saling berbalas pesanan di Twitter atau Facebook dan pernah keluar bertemu janji.

"Saya simpati dengan nasib dia (Apek) kerana sering sahaja dikaitkan mempunyai hubungan dengan ramai wanita termasuklah saya.

"Satu demi satu cerita mengenai dia dengan beberapa wanita keluar tetapi semua berita tersebut tidak benar dan nampak sangat ada orang yang cuba menjatuhkan dia," katanya ketika dihubungi Kosmo! semalam.

Kosmo! pada Ahad, 5 Februari lepas pernah melaporkan di ruangan gosip Diva mengenai Nora dan Apek pernah bertemu dan berkenalan.

Berita ini juga boleh merosakkan reputasi dia sebagai pemain bola sepak yang bagus.

"Berita mengenai saya saling berbalas Twitter dan mesej di Facebook Apek juga tidak benar. Saya cuma bangga dan menghormati dia sebagai pemain bola sepak yang bagus," ujarnya.

SUMBER : KOSMO ONLINE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tiada ulasan:

Catat Komen