Nuffnang

Khamis, 8 Mac 2012

Nora Danish - Google Blog Search

Nora Danish - Google Blog Search


LUV OF MY LIFE: Terpikat tengok <b>Nora Danish</b> bertudung dalam <b>...</b>

Posted: 20 Feb 2012 09:00 PM PST

Suka sgt tengok fesyen tudung Nora Danish  dan 
fesyen muslimah yg digayakan dalam cerekarama
"Jujur Aku Dayus"
comeikan....
tulah kalau boleh nak bertudung baek
bertudung camni
tutup aurat mengikut ciri2 islamik
takde nak terbukak tang leher...tang lenganla
(sori yer kalau statement ni menyinggung mana2 pihak)


Yer mungkin sesetengah
memakainyer kerana ikutan pesen
sbb pesen bertudung la ni
lagi lawa dari yg pesen "free hair"

tapi kalau nak tutup ...
tutupla dgn ikhlas bukan kerana sesiapa tapi kerana allah S.W.T

actually pakaian muslimah la ni mmg santeklaa
kalau pandai digayakan

Fesyen yg digayakan tu rupanya dari 
Insyallah kalau aku bertudung nanti nak pakai camtulaa
takmolaaa nampak rambut2 camtu
Insyallah doakan dan aminkan ajer...

Suker tengok
bnyk retis sekarang dah bertudung...

Psst: Jangan kutuk2 kalau org tu tak bertudung ker apa...kita yg bertudung pun belum tentu kalau asik dok mengata org...yg penting doakan semoga yg free hair akan bertudung amin....

Tiada ulasan:

Catat Komen