Nuffnang

Sabtu, 30 Jun 2012

Neelofa - Google Blog Search

Neelofa - Google Blog Search


She Is Najihah: <b>Neelofa</b>

Posted: 23 Jun 2012 09:14 AM PDT

Assalammualaikum..

    Yey dah habis exam! Boleh besarkan badan duduk rumah makan je ape nak. Ahaks. Nak cite pulak pasal neelofa sebab tertengok pulak cerekarama die berlakon. Btw makin galak die berlakon sekarang. Act to be honest aku tak berapa nak berkenan sangat dengan beliau ni sebab too too too seksi. Pakaian dia daring gilos. Mostly laki suka neelofa ni. Orang cantik.

     Dia mula naik mase menang Dewi Remaja dulu kan.Yes die memang sangat cantik tapi terlalu seksi. Bulat mata aku tengok die pakai baju. Kalau aku yang tengok pon dah bulat mata kalau lelaki tengok?? Maaf terkutuk sikit disini. Maaf pada peminat kipas susah mati neelofa. Jangan emo2 kat sini ya.

     Baru2 ni kan kecoh pasal die gadoh pulak dengan anzalna, tasha shilla semua. Elok lah tu sama2 masuk pertandingan bila masing2 dah naik sama2 aibkan keburukan masing2. Kalau korang, korang pilih siapa ye? Kalau aku, nak ikutkan semua aku tak berkenan opss!  Mula2 aku tengok cite Azura lakonan neelofa ni aku macam terus nak pangkah sebab kaku. Tapi lame2 bila tengok cite2 lain ok sikit lah kot. Jom kita tengok serba sedikit gambar2 neelofa.


    Aku suka tengok neelofa ni sebab dia cantik. Mata dia lawa!
 
    Maaf kalau ada yang tak berkenan. Aku pinjam google punye gamba.

p/s : apesal aku rasa Izara lagi lagi cantik dari beliau eh? Hihi

Related Posts : artis


Kalau nak share silekan..Like juge


Tiada ulasan:

Catat Komen