Nuffnang

Rabu, 8 Ogos 2012

Faizal Tahir - Google Blog Search

Faizal Tahir - Google Blog Search


Bio | <b>Faizal Tahir</b> @Lagubestbest Lyrics

Posted: 12 Jul 2012 04:26 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]Facebook: http://www.facebook.com/pages/Faizal-Tahir/29160344728 · Anti Graviti - Faizal Tahir · Go!! Malaysia Go! ... Hanyut - Faizal Tahir · Buta - Faizal Tahir · Tiba - Shahir, Faizal Tahir, Faizal Ismail. No Response to "Bio | Faizal Tahir" ...

Video: <b>Faizal Tahir</b>, Wardina Safiyyah Dan Nabil Untuk Iklan Tesco <b>...</b>

Posted: 26 Jul 2012 11:24 PM PDT

Video: Faizal Tahir, Wardina Safiyyah Dan Nabil Untuk Iklan Tesco Malaysia

Okay. Selepas ini kami perlu pergi ke HQ Tesco Malaysia untuk minta bayaran kerana menulis tentang kempen Tesco sempena Aidilfitri 2012. Berharap bukan main.

Mungkin anda pernah lihat semua video ini di kaca televisyen tetapi kami rasa masih ia'nya berbaloi untuk anda ulang tonton di'Youtube kerana konsepnya yang kelakar.

Menampilkan selebriti berpengaruh Malaysia, kempen Tesco Malaysia kali ini di'jayakan oleh Wardina Safiyyah, Nabil Raja Lawak, Faizal Tahir, Ana Raffali, Syafiq Rahim & Anis Nabilah.

Selari dengan kontroversi kenyataan Abby Abadi yang sedang di'perkatakan sekarang, Wardina Safiyyah dan Ana Raffali yang kedua duanya bertudung elok tampil berbayar untuk iklan ini.

Dan, tidak pula kami rasakan 'kerja' sebegini melanggar mana mana garis panduan atau syariah Islam seperti yang di'tuntut Abby Abadi. Apa apa pun, enjoice!

Related Posts
Categories
Tag

Tiada ulasan:

Catat Komen