Nuffnang

Selasa, 2 April 2013

kumpulan hujan - Google Blog Search

kumpulan hujan - Google Blog Search


Enchanted Life Begins: Berjimba-jimba Bersama <b>Kumpulan Hujan</b> <b>...</b>

Posted: 03 Jan 2013 06:38 PM PST

Saya perasan ada contest Pizza Hut yang mana kita perlu upload gambar bersama pizza kegemaran dan menyokong artis2 yang mewakili flavour tersebut. Saya pilih flavour yang ada rasa lebih cheeeeeeeeese dan paling best Hanis Zalikha mewakili flavour saya minati...

Lagi bertambah BEST apabila gambar yang di hantar terpilih untuk menyertai Red Carpet Party Eksklusif Bersama Kumpulan Hujan, Hanis Zalikha dan juga Nara dari Beautifulnara :)

Bila ada party mesti ada makanan ya idak?
So memang puas gegiler makan pizza...
Rasa tak jumpa pizza sebulan selepas ni pun tak kisah...
Tempting betul terutama yang ada udang ala2 tempura...
Saya makan 7 keping pizza, 1 pinggan spaghetti, 5 gelas air...
Erkkkkkkk!

Ni juga antara feveret saya!!!!!!!!
 Meatball yang besar2 saiznya... I like 100000x
My Anaqi duk giler main game "car racing" kat Ipad...
Tak koser tau, saya lak duk giler main "guitar hero" hahahahha
Anaqi bersama Noh Hujan...
Sporting geng2 Hujan malam tu...
Riuh rendah team dowang masa main game...
Tapi KALAH... Hahahah
Team kitaorang, ahem ahem bersama Hanis Zalikha yang HEBAT!
Menang weiiiii...
Sesi jamming sampai lebam...
Ok... Saya takdelah terror tapi selalu buat2 cam terror...
See dalam gambar kumpulan Hujan beraksi...
Terry Red Fm yang ohhhhhhhhhhhhhhhhsem...
Gamat majlis weh...
Barisan selebriti yang memeriahkan majlis...
Sebab ianya eksklusif so memang sakan kitaorang berchatting lama...
Dan paling tak tahan bila tengok Nara dan Grup Hujan ni main games...
Sesangatlah bersungguh-sungguh...
Tak caya tengok Noh main game potong buah...
Cam peniaga sushi pun ader :p
Team kitaorang bersama Hanis Zalikha!!!!!!!
Anaqi yang senang hati...
Lenjan main games malam tadi ya?
My Anaqi menang tempat pertama car racing so dapat RM100 vou..
Me dan Anaqi menang tempat kedua main "Guitar Hero"... Berapa hengget voucher pun tak sure...
Lepas tu team Hanis Zalikha, ahem ahem menang dalam games... Dapat lagi hadiah...
Event pertama untuk tahun 2013 yang sangat best...
Sayang ketat2 kat Hanis Zalikha...

psssssssstt: Tiba2 teringat kat pizza, errkkk

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>kumpulan hujan</b> - Google Blog Search

Posted: 20 Mar 2013 01:56 AM PDT


<b>Kumpulan</b> Cerpen "<b>Hujan</b> Hujung Januari" (2013) | BECKyilHAM

Posted: 18 Feb 2013 05:19 AM PST

[unable to retrieve full-text content]View comments. Tetamu Istimewa Monday, February 18, 2013 10:32:00 PM. Tahniah!. Ada berapa buah cerpen dalam ini? Reply. Classic. Home. Feb. 18. Kumpulan Cerpen "Hujan Hujung Januari" (2013). 'Anak' ketiga yang ...

Hiburan : Gambar - <b>Kumpulan Hujan</b> Bakal Berpecah ? | blogr.my

Posted: 03 Jan 2013 02:34 AM PST

[unable to retrieve full-text content]Vokalis Hujan, Noh Salleh mengakui kumpulannya itu semakin kurang membuat persembahan pentas sejak bulan Ramadan tahun lalu. Noh, 28, berkata, ahli-ahlinya juga secara tiba-tiba menyepikan diri mungkin kerana sibuk dengan ...

Tiada ulasan:

Catat Komen