Nuffnang

Ahad, 21 April 2013

najwa latif - Google Blog Search

najwa latif - Google Blog Search


Kord Gitar Kapok: <b>Najwa Latif</b> - Kosong

Posted: 29 Mar 2013 12:25 AM PDT

Intro: Am - Dm - G - C - E Am Dm Kau melihat diriku Seperti sesuatu G C E Yang mencabar dirimu Akal dan mindamu Am Dm Kau mendustaiku Kau bilang mereka tak tahu G C E Siapa diriku Sedangkan kau juga begitu Am Dm Segala kata cacian Yang telah engkau berikan G C E Membuatku rasa Kosong...kosong Am Dm Setiap detik diperhatikan Kau cari cara putar belitkan G C E Kau jadikan diriku Kosong...kosong Am Dm G C E Am Dm Kini aku bangkit Membuktikan yang ku tak sakit G C E Dengan segala perit yang kau berikan Am Dm Kini aku pantas berjalan Bergerak ke hadapan G C E Am Dan akan ku buktikan Siapa diriku yang sebenar Dm G C E owh..owh..owh..owh Kosong...kosong Am Dm Segala kata cacian Yang telah engkau berikan G C E Membuatku rasa Kosong .. kosong Am Dm Setiap detik diperhatikan Kau cari cara putar belitkan G C E Kau jadikan diriku Kosong...kosong Am Dm Segala kata cacian Yang telah engkau berikan G C E Membuatku rasa Kosong .. kosong

Writen By:

<b>Najwa Latiff</b> Peroleh 4A Dalam SPM | ROTIKAYA

Posted: 21 Mar 2013 08:06 AM PDT

Semua maklum keputusan Sijil Pelajaran Malaysia 2012 diumumkan siang tadi.

Tidak ketinggalan penyanyi "Cinta Muka Buku" Najwa latif turut mengambil keputusan SPM siang tadi.

Ketika dihubungi Gala Tv awal siang tadi, Najwa berkongsi berita gembira dengan peminatnya dengan memperoleh keputusan 4A.

Dilaman twitter, Najwa melahirkan rasa kesyukuran kerana lulus dalam semua matapelajaran yang diambilnya tahun lalu.

Untuk pengetahuan, Najwa Latif memperlahankan aktiviti seninya tahun lalu bagi memberi perhatian sepenuhnya kepada peperiksaan besar yang bakal didudukinya.

Ucapan tahniah dari kami kepada Najwa Latiff. Dan tahniah kepada adik-adik yang mendapat keputusan cemerlang dalam SPM 2012.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan