Nuffnang

Selasa, 28 Mei 2013

najwa mahiaddin - Google Blog Search

najwa mahiaddin - Google Blog Search


<b>Najwa Mahiaddin</b> menang besar di AIM tapi sape diaaaa ??

Posted: 13 Nov 2011 06:30 PM PST


Morning, isnin yang slalu orang kata bluesss monday. Hari nie pun YY xde keje nak buat dipagi hari, so ngadap blog kejap lah. Just nak share korang info nie kalau korang x tahu lah. Sape yang tgk AIM ( YY g tgk live, nanti story ), mesti korang tahu yang najwa menang besar malam tue. Tapi korang tahu kah siapa dia.

Yeaaah, Najwa adalah anak kepada TPM kita. YY tahu masa memula Najwa berduet dengan Malique Too Phat dalam lagu 'AKu Yang Punya'. Memula dengar lagu nie, hari2 YY duk ulang2 kat youtube. Best sangat.

Nie lah lagu yang YY suka tue, cari yang duet ngan Malique dah takjumpa lah kat youtube.

p/s : angah nanie, nie lah lagu along citer tuee   !!!

Tiada ulasan:

Catat Komen