Nuffnang

Selasa, 28 Mei 2013

ramlah ram - Google Blog Search

ramlah ram - Google Blog Search


Narasi Diana: 5 Minit - <b>Ramlah Ram</b> feat Caprice

Posted: 26 Apr 2013 08:22 AM PDT

Ok, seriously aku dah addicted tahap kronik dengan lagu 5 Minit.
Dah berjuta kali aku ulang and belum bosan lagi, haha ^^
Kenapa lagu nie best, kenapa kenapa kenapa? XD
Walau aku tau lagu nie dah lama dah keluar and cam dah basi, tapi kisah ape kan?
Aku macam baru tau lagu nie & baru nak minat sooooo, nah, nak jugak letak MV lagu nie ;)
Fungsi letak video nie kat sini?
Saje, hobi aku memang menggedikssssss XD
p/s: comel pulak aku tengok kak Ramlah Ram kita nie menari, hahahahaha ;)

Tiada ulasan:

Catat Komen