Nuffnang

Sabtu, 14 September 2013

Jue Aziz - Google Blog Search

Jue Aziz - Google Blog Search


Gambar bayi lelaki <b>Jue Aziz</b> yang comel dan tembam (11 Photo)

Posted: 11 Sep 2013 10:48 PM PDT


Gambar bayi lelaki Jue Aziz yang comel dan tembam - Kali terakhir nama Jue Aziz menjadi bualan orang ramai ialah ketika dirinya dikaitkan bercinta dengan bekas suami Rita Rudaini iaitu Aidil Zaquan beberapa bulan lalu, namun kontroversi itu terus reda tanpa berita selepas wanita sebenar yang dikaitkan sebagai kekasih baru Aidil ialah Zarema Zainal.

Terbaru, pelakon jelita ini kembali menjadi bualan hangat peminat selepas dia dilihat begitu aktif berkongsi gambar-gambar bersama seorang bayi lelaki yang comel dan tembam menerusi akaun Instagram peribadinya.

Bayi berkenaan yang dinamakan sebagai Darwish menimbulkan spekulasi tentang status terkini Jue Aziz samada sudah berkahwin atau masih membujang. Apapun, jangan terkejut dan jangan risau kerana pelakon ini memang masih single, cuma kini dia telah mengambil anak angkat dari sebuah keluarga.

Lega hari admin selepas mendapat tahu Jue Aziz masih belum berkahwin dan masih single. Sekurang-kurangnya, peluang masih terbuka untuk memikatnya. Bagi korang yang turut sama menaruh hati pada wanita cantik ini, jangan takut-takut untuk bersaing dengan admin dan cuba layan beberapa keping gambar Jue Aziz di bawah bersama bayi angkatnya.


Tiada ulasan:

Catat Komen