Nuffnang

Jumaat, 1 November 2013

Mia Sara - Google Blog Search

Mia Sara - Google Blog Search


Bubblynotes: Melayan Si Cilik <b>Mia Sara</b> Nasuha...

Posted: 01 Sep 2013 07:10 PM PDT

Arena Keek telah lama ditinggalkan buat seketika...^_^ The last Keek yang saya buat adalah approximately 4 months ago... Bilakah akan ber-Keek kembali??? In Shaa Allah... Soon... but not in the nearest time sebab sekarang ni waktu sangat mencemburui saya (kunun... but seriously...sangat sibuk dengan pelbagai benda sekarang ni...)...Rindu juga nak ber-Keek ni...he he he...
Walaupun tak ber-Keek buat sekian lamanya, tapi masih tetap rajin melayan Keek dari Keeksters2 yang lain... *_^... And lately, suka layan Keek dari Siti Saleha dan juga Mia Sara Nasuha... Sharifah Sakinah tu ada juga once a while...Thee heee.... ^_^...Saja2 layan waktu2 boring dan tak ada apa2 nak buat... 
Yesterday night, sampai terlelap dibuatnya melayan Keek Mia Sara Nasuha...tapi yang paling saya suka adalah Keek video yang di-upload as a throwback... When Mia was 2 years old...and she was 1st time on camera... Cer tengok... Comel dan keletah kan Mia Sara? ^_^... Selain tu, rajin juga melayan Instag dan Videos Baby Popular Malaya... Muhammad Qhaliff Iman di YouTube Channel Abang Ben Ashaari . 

*Bukan apa, suka tengok baby and kanak2 yang tembam2 dan comel2 ni... And it's entertaining as well, and sort of releasing theraphy juga... Oops..lupa pula nak ucap... Happy Monday morning peeps! Lepas 2 hari senyap kannn? *_^ 

Tiada ulasan:

Catat Komen