Nuffnang

Selasa, 4 Februari 2014

Jamal Abdillah - Google Blog Search

Jamal Abdillah - Google Blog Search


Datuk <b>Jamal Abdillah</b> Bakal Merisik Nas Adila? | Portal Hiburan <b>...</b>

Posted: 05 Nov 2013 07:12 PM PST

Datuk Jamal Abdillah Bakal Merisik Nas Adila?

Pasti ramai yang terkejut apabila mendapat tahu Raja Pop terkenal, Datuk Jamal Abdillah bakal merisik Nas Adila sebagai permaisuri hidupnya bukan?

Maklum sahaja, sebelum ini Jamal jarang dikaitkan bercinta dengan mana-mana artis wanita sehinggalah laporan Harian Metro hari ini melaporkan bahawa beliau dipercayai bakal melamar Nas dalam satu majlis tertutup.

Menurut laporan yang sama, Jamal dikatakan terpikat dengan Nas apabila terpesona dengan kelembutan yang dimiliki oleh penyanyi wanita itu, manakala Nas pula dikatakan terpaut dengan Jamal kerana melihat penyanyi tersebut sebagai seorang lelaki yang matang dan sesuai untuk dijadikan suami.

Untuk makluman, sebelum ini Nas Adila pernah bercinta dengan Alif AF6. Bagaimanapun hubungan cinta mereka terkandas di tengah jalan apabila penyanyi wanita tersebut mengambil keputusan untuk memutuskan hubungan mereka.

Apa pun, jika benar Datuk Jamal ingin melamar Nas Adila sebagai teman hidupnya, diharapkan semoga hubungan mereka akan bahagia dan kekal hingga ke akhirnya.

<b>Jamal Abdillah</b> Seorang Lelaki Sempurna Di Mata Saya – Nas Adila |

Posted: 06 Nov 2013 09:44 PM PST


Amboi amboi amboi. Sejak bergelar Datuk, saham Jamal Abdillah semakin meningkat naik di kalangan wanita nampaknya. Masih "bujang" setelah gagal dalam perkahwinannya sebelum ini, dikatakan bahawa Jamal Abdillah akan masuk merisik penyanyi Nas Adila yang berusia 26 tahun. Pucuk muda lagi tue!!!

jamal

Untuk makluman, Nas Adila pernah dijemput sebagai artis jemputan ketika Konsert Extaravaganza Jamal Abdillah di Istana Budaya beberapa bulan lalu. Mungkin ketika itu Datuk Jamal Abdillah tertarik hati dengan Nas Adila. Yang penting, bagi Nas, Jamal Abdillah adalah seorang lelaki sempurna di matanya. Kata Nas:-

Jamal seorang lelaki sempurna di mata saya. Dia sangat bertanggungjawab kepada anak-anaknya. Ketika ini dia memang memerlukan kehadiran seorang suri di hati untuk menjaganya.

Saya masih terkejut sebenarnya apabila orang mengaitkan kononnya kami sedang bercinta dan saya bakal dirisik Jamal. Sungguh, saya tidak tahu pula mengenai hal merisik ini,

Kalau benar itu akan berlaku (acara merisik), saya perlu mengenali dirinya dahulu sebelum membuat sebarang keputusan.

nas adila

Membaca kata-kata Nas Adila pun Abang Nara dah tahu sedikit sebanyak yang si gadis ada menaruh hati kepada Jamal. Iyerlah, lelaki yang berusia ini memang pandai dan tahu teknik menjaga hati wanita. Kalau benar Jamal berkenan dengan Nas, semoga segala urusan dipermudahkan buat mereka berdua. Sama-samalah kita doakan.

Baca Yang Ini Pulak:-

Tiada ulasan:

Catat Komen