Nuffnang

Selasa, 4 Februari 2014

kumpulan hujan - Google Blog Search

kumpulan hujan - Google Blog Search

kumpulan hujan - Google Blog Search


Noh <b>Hujan</b> Tunda Umrah Demi AJL - MyNewsHub.My - Sertai <b>...</b>

Posted: 09 Jan 2014 02:33 AM PST


Vokalis kumpulan Hujan, Noh Salleh mendedahkan dia terpaksa menundakan tarikh ibadat umrah yang bakal dilakukannya pada penghujung bulan ini kerana bertembung dengan tarikh penganjuran Anugerah Juara Lagu ke 28 (AJL28).

"Saya sepatutnya dah batalkan hasrat untuk membuat persembahan di AJL memandangkan tarikh umrah sudah dirancang terlebih awal sebelum AJL lagi. Namun, bapa Nina suruh saya teruskan juga dengan AJL dan kami menunda tarikh umrah kepada tarikh yang baru iaitu pada 27 Januari 2014," katanya pada portal Gua.

Untuk makluman anda, AJL28 akan diadakan pada 26 Januari ini dan Noh bersama penyanyi muda berbakat besar, Aizat Amdan mempertaruhkan lagu In Love With You bersaing dengan 11 lagu yang lain.

Mengulas lanjut mengenai persiapan mereka, Noh berkata, "persiapan kami lebih relaks dan sempoi kerana kami tak nak terlalu tertekan dalam pertandingan ini".

Antara lagu yang turut layak ke peringkat akhir AJL kali ini ialah Kalau Aku Kaya (Altimet/Awi Rafael), Bosan (Stacy), Alyah (Kau Yang Terindah), Bahagiamu Deritaku (Hafiz Suip) dan Jaclyn Victor (Ikut Rentakku).

Oleh: AUDREY LEE

Noh Hujan Tunda Umrah Demi AJLhttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/noh.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/noh-150x150.jpgAuthor MNH myArtisTerkini,,

Vokalis kumpulan Hujan, Noh Salleh mendedahkan dia terpaksa menundakan tarikh ibadat umrah yang bakal dilakukannya pada penghujung bulan ini kerana bertembung dengan tarikh penganjuran Anugerah Juara Lagu ke 28 (AJL28). 'Saya sepatutnya dah batalkan hasrat untuk membuat persembahan di AJL memandangkan tarikh umrah sudah dirancang terlebih awal sebelum AJL lagi....

Vokalis kumpulan Hujan, Noh Salleh mendedahkan dia terpaksa menundakan tarikh ibadat umrah yang bakal dilakukannya pada penghujung bulan ini kerana bertembung dengan tarikh penganjuran Anugerah Juara Lagu ke 28 (AJL28). "Saya sepatutnya dah batalkan hasrat untuk membuat persembahan di AJL memandangkan tarikh umrah sudah dirancang terlebih awal sebelum AJL lagi. Namun, bapa Nina suruh saya teruskan juga dengan AJL dan kami menunda tarikh umrah kepada tarikh yang baru iaitu pada 27 Januari 2014," katanya pada portal Gua. Untuk makluman anda, AJL28 akan diadakan pada 26 Januari ini dan Noh bersama penyanyi muda berbakat besar, Aizat Amdan mempertaruhkan lagu In Love With You bersaing dengan 11 lagu yang lain. Mengulas lanjut mengenai persiapan mereka, Noh berkata, "persiapan kami lebih relaks dan sempoi kerana kami tak nak terlalu tertekan dalam pertandingan ini". Antara lagu yang turut layak ke peringkat akhir AJL kali ini ialah Kalau Aku Kaya (Altimet/Awi Rafael), Bosan (Stacy), Alyah (Kau Yang Terindah), Bahagiamu Deritaku (Hafiz Suip) dan Jaclyn Victor (Ikut Rentakku). Oleh:<strong> AUDREY LEE</strong>