Nuffnang

Khamis, 3 April 2014

Adi Putra - Google Blog Search

Adi Putra - Google Blog Search


Hj Amiruddin dedah gambar <b>Adi Putra</b> dalam tandas di Instagram <b>...</b>

Posted: 29 Mar 2014 08:55 PM PDT

http://tengoktvonline.blogspot.com/2014/03/hj-amiruddin-dedah-gambar-adi-putra.html


Nampaknya kes skandal Adi Putra tidak berhenti setakat ini, walaupun pihak polis telah mengklasifikasikan kes itu sebagai 'no further action' Disember tahun lalu, Hj Amiruddin tetap mahu menegakkan keadilan untuk dirinya.

Bekas suami skandal Adi Putra, Nooraida Abdul Talib itu telah memuat naik gambar "Selfie" Adi Putra yang hanya mengenakan tuaIa di bilik air. 

"Yes my X salah tapi the other tak mengaku" tambah Hj Amiruddin dalam komen pada gambar itu.


Namun, tidak diketahui apa sebenarnya motif Hj. Amiruddin mendedahkan gambar tersebut. Seharusnya bukti gambar itu didedahkan lebih awal ketika kes sedang berjalan.

Apapun, kita tunggu perkembangan selanjutnya dan apakah respon di pihak Adi mengenai gambar itu. Hj. Amiruddin nampaknya nekad untuk meneruskan kes ini.


Pada September lalu Adi atau nama sebenarnya Mohamed Hadi Putera Halim didakwa menjalinkan skandal dengan isteri orang dan aktor itu disiasat polis selepas suami wanita berkenaan iaitu seorang ahli perniagaan dari Johor membuat aduan.

"Ini adalah pengakhiran daripada saya dan sekiranya masih ada perkara berbangkit yang cuba memburukkan saya, saya tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan," tambah Adi Putra lagi. -TengokTVonline

Pixie Lott for L&#39;OFFICIEL Thailand by Arseto <b>Adiputra</b> - Design Scene

Posted: 01 Apr 2014 06:01 AM PDT

Pixie Lott

Songstress Pixie Lott lands the cover of L'Officiel Thailand's April 2014 issue lensed by fashion photographer Arseto Adiputra. for the cover story British pop singer was styled by Pop Kampol in pieces from the likes of Paul Smith (on the cover), Mary Katrantzou, Burberry Prorsum, Emporio Armani and Vivienne Westwood. Hair styling is courtesy of Holly Rudge with makeup by Caroline Barnes.

L'OFFICIEL ThailandL'OFFICIEL ThailandL'OFFICIEL ThailandL'OFFICIEL ThailandL'OFFICIEL Thailand

Website: www.lofficielthailand.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan