Nuffnang

Sabtu, 24 Mac 2012

Farawahida - Google Blog Search

Farawahida - Google Blog Search


Selamat ulangtahun buat <b>Farawahida</b> | Malaysia Entertainment On <b>...</b>

Posted: 18 Mar 2012 08:43 PM PDT

Wah, nampaknya 19 March yang lepas, genaplah umur penyanyi Farawahida yang ke 27 tahun. Umur sudah makin lewat 20 an tapi tetap nampak Ă¢€˜maintainĂ¢€™ dan muda bukan?

Anak kelahiran daripada Taiping , Perak ini yang popular dengan lagu Semuanya ada di sini merupakan anak ke empat daripada enam orang adik beradik, dan sepanjang karier nya, Farawahida telah berjaya merangkul beberapa anugerah termasuklah anugerah Artis Wanita Wanita Baru Popular ABP-BH 2006.

Kami ucapkan, semoga Farawahida semakin berjaya di dalam industri ini dan sentiasa dilimpahi rezeki dari ALLAH S.W.T. Apa pun, bila nak tamatkan zaman bujang? #Ops!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dicakar Pada : 19 Mar 2012 | Kategori: Berita Hiburan Tempatan | (0) Komen |

<b>Farawahida</b> dah ada Mr.R? - Halaman Gambar Menarik, Pelik, Artis <b>...</b>

Posted: 17 Mar 2012 07:26 PM PDT

LELAKI baik, punya ciri-ciri kepimpinan dan penuh tanggungjawab adalah kriteria utama penyanyi wanita ini andai dipertemukan jodoh satu masa nanti. Ciri-ciri bakal suami itu kelihatan ringkas tetapi dia cukup mengambil berat supaya mahligai perkahwinan bertahan kukuh hingga ke hujung nyawa.

Bagi Farawahida pula, impian tersebut sudah lama tersemai dan dia sendiri tercari-cari calon belahan hati kerana tiada yang bersungguh-sungguh setakat ini.

Tambahan pula, sejarah cinta tidak berasas Farawahida dengan seorang penerbit muzik yang dicatatkan sebelum ini juga menyebabkan dia lebih berhati-hati pada setiap langkahnya.

Atas alasan itu, anak kelahiran Taiping, Perak ini mengakui hatinya sudah tertawan dengan seorang lelaki dan bakal menamatkan zaman bujang tidak lama lagi.

Tiada ulasan:

Catat Komen