Nuffnang

Khamis, 26 April 2012

Adira af - Google Blog Search

Adira af - Google Blog Search


pink bubblegum princess: Rambut baru <b>Adira AF</b> ada style lah!

Posted: 26 Apr 2012 09:00 AM PDT

cantik kan? putih...yang paling ayu suka adalah style rambut pixie cut Adira..
ngam and seswaii banget dengan dia..
pakai baju ape pon cantik..
even pakai dress pun adira still leh nampak girly..kan?
[did you see her bawa lagu Kembang Perawan, by Gita Gutawa dalam rancangan Mania
di Astro ria..kaler dress cantik and Adira looks so stunning =)]
terus rasa nak potong rambut pendek..hehe
nanti lepas raya kita buat experiment
kalau waktu raya bahaya..if sanak saudara ada yang tak berkenan
percuma la dapat kutukan..depan-depan 
memang pedas arr telinga ..
well rambut perlu update selalu supaya nampak fresh and young.
jum layan gambar adira dengan rambut pendek nya..


 memang thumbs up untuk Adira AF dengan her new hair style!
p/s: betul ka nak potong rambut ku yang hampir sampai ke pinggang?
takut menyesal pun ada jugak.. huee

sharing is caring!!

Tiada ulasan:

Catat Komen