Nuffnang

Khamis, 26 April 2012

Farid Kamil - Google Blog Search

Farid Kamil - Google Blog Search


<b>Farid Kamil</b>: Pe3 - Bapak Segala Gangster (akan datang)

Posted: 14 Mar 2012 12:45 AM PDT

pengambaran di Penang ke? Hebat!

apa je lakonan farid kamil pasti saya akan tonton :)

Salam, not bad, your next film, nampak macam best, aku ada satu soalan, Farid hari tu aku nampak ko bawa yamaha R1 w**808 tu, nak tanya ko punya atau pinjam?
sebab motor tu macam aku kenal je, aku pun pakai R1, duduk sebelah ko time, anyway ko tak sombong, ok. good luck bro!

Tiada ulasan:

Catat Komen