Nuffnang

Khamis, 26 April 2012

Erra Fazira - Google Blog Search

Erra Fazira - Google Blog Search


Prestij <b>Erra Fazira</b> Makin Menurun? | OHBULAN!

Posted: 25 Apr 2012 08:05 PM PDT

Erra Fazira secara terbukanya telah ditegur oleh peminat yang berpendapat bahawa prestij pelakon itu semakin menurun kerana terlalu banyak berlakon dalam drama terbitan Astro seperti Pontianak Kampung Batu – disifatkan sebagai drama yang tidak berkualiti. Peminat yang dikenali sebagai toshiro_mifone turut mempersoalkan sama ada Erra Fazira terdesak untuk bekerja, atau tiada lagi pilihan lain kerana terikat dengan kontrak sebagai artis residen Astro di topik perbincangan berjudul, "Erra pls stop acting stupid drama on astro".

Peminat itu mengharapkan Erra Fazira dapat melakukan sesuatu bagi memantapkan lagi kareer lakonan dengan menerima tawaran daripada drama-drama berkualiti seperti Sanggul Beracun dan sebagainya.

Bagaimanapun, pandangan Idril memberikan persepsi yang berlainan pula mengenai Erra Fazira. Katanya, "Sudah sign sebagai artis eksklusif Astro, kalau Astro suruh berlakon cerita TV pendidikan pun dia kena buat". Idril turut memuji pelakon Maya Karin yang dilihat amat bijak menjaga tahap eksklusivitinya kerana tidak menerima tawaran lakonan drama.

Perbincangan di topik berkenaan turut menganalisa populariti segelintir artis residen Astro seperti Farid Kamil dan Lisa Surihani yang dipercayai semakin menurun kerana memegang gelaran tersebut.

Terpulanglah kepada masing-masing untuk memberikan pendapat mereka. Apa pula kata anda?

Tiada ulasan:

Catat Komen