Nuffnang

Jumaat, 14 September 2012

najwa mahiaddin - Google Blog Search

najwa mahiaddin - Google Blog Search


miss_nadya: <b>Najwa Mahiaddin</b> - Got To Go #NowPlaying <b>...</b>

Posted: 06 Jun 2012 08:33 PM PDT

[unable to retrieve full-text content]Next Post miss_nadya's profile Previous Post · Nor Nadiah · miss_nadya. Najwa Mahiaddin - Got To Go #NowPlaying #NowListen Mood : Not in Mood .. 0.o. Tweet. Jun 07 2012, 11:33 via twitter. Malaysia Twitter · Contacts. Powered by ...

Sheila Majid Akui Bakat Yuna Dan <b>Najwa Mahiaddin</b> |

Posted: 04 Apr 2012 10:06 PM PDT

Bukan senang untuk mendapat pengiktirafan daripada seorang insan yang bernama Sheila Majid. Pasti Yuna dan Najwa Mahiaddin bangga apabila ratu jazz Malaysia ini mengakui bakat mencipta lagu kedua-dua penyanyi muda ini sangat hebat. Sheila Majid sendiri pernah meminta mereka berdua mencipta lagu untuknya.

sheila majid

Kata Sheila Majid:-

Yuna dan Najwa terkejut apabila saya minta mereka buat lagu untuk saya. Mereka ingat saya bergurau. Tetapi hakikatnya mereka benar-benar berbakat dan sebab itulah saya ingin bekerjasama dengan mereka.

Walaupun mengakui bakat milik Yuna dan Najwa Mahiaddin, Sheila Majid mengakui yang kebanyakan lagu sekarang tiada jiwa. Ini kerana melodinya kedengaran serupa dengan lagu-lagu yang lain. Disebabkan itu, Sheila Majid agak cerewet untuk merakamkan lagu baru. Kata Sheila:-

Saya boleh memilih untuk merakamkan apa juga lagu yang diberikan kepada saya tanpa banyak berfikir tetapi saya sedar ia tidak akan bertahan lama dan saya tidak mahu itu berlaku.

Apa pun Abang Nara rasa teruja juga untuk melihat Yuna dan Sheila Majid bergabung untuk buat satu konsert. Fuh ~~ Mesti gempak gila. Pasti memukau sekiranya dua nama besar semasa era masing-masing ini dengan genre lagu yang berbeza. Tak gitu? Kredit berita Mstar.

Baca Yang Ini Pulak:-


Tiada ulasan:

Catat Komen