Nuffnang

Isnin, 8 April 2013

Mila Jirin - Google Blog Search

Mila Jirin - Google Blog Search


<b>Mila Jirin</b> Jadi Duta Produk Kecantikan Antarabangsa | MummyNemo

Posted: 06 Apr 2013 08:30 PM PDT

Mencari Kerja Sambilan (Part Time) Di Rumah? Klik Sini!
Sebagai Rakyat 1 Malaysia, Jum Bersatu Hati..Tak Yah Gaduh2

mila jirinDalam pada senyap daripada sebarang publisiti mahupun gosip hangat, Juara Akademi Fantasia 5, Mila Jirin khabarnya telah disunting oleh jenama produk kecantikan antarabangsa.

Khabarnya, Mila baru-baru ini telah menghadiri sesi fotografi dan video eksklusif bagi menjayakan kempen terbaru jenama yang beribu pejabat di Amerika Syarikat itu.

Menurut sumber ,kempen kecantikan yang menggunakan wajah Mila itu akan mula disiarkan dalam beberapa bulan sahaja lagi bagi menarik lebih ramai wanita menghargai kecantikan wajah.

Di sini Di Himpunkan Kisah Pelik dan Lucu, Anda Pasti terhibur...

Menurut sumber, bukan sahaja Mila, malah ada beberapa selebriti popular lain daripada pelbagai bangsa yang telah dipilih bagi menjayakan kempen berkenaan.

Ini bermakna, kehadiran Mila dalam kempen berkenaan adalah untuk menarik peminat berbangsa Melayu dan mereka yang seusia dengan penyanyi Aku Lebih Tahu itu.

Malah portal murai.com.my, perhatikan pemilihan Mila bertepatan sekali kerana dia sememangnya memiliki kulit wajah yang bukan sahaja cantik tetapi juga sihat.

Maka tidak hairanlah jenama antarabangsa berkenaan memilihnya untuk memperkenalkan variasi produk kecantikan terkini untuk kulit wajah wanita Asia masa kini.

Incoming search terms:

Tiada ulasan:

Catat Komen