Nuffnang

Jumaat, 31 Januari 2014

kumpulan hujan - Google Blog Search

kumpulan hujan - Google Blog Search


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>kumpulan hujan</b> - Google Blog Search

Posted: 17 Jan 2014 01:08 AM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>kumpulan hujan</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Jan 2014 01:53 AM PST

kumpulan hujan - Google Blog Search

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>kumpulan hujan</b> - Google Blog Search

Posted: 26 Dec 2013 01:38 AM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>kumpulan hujan</b> - Google Blog Search

Posted: 20 Dec 2013 01:30 AM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>kumpulan hujan</b> - Google Blog Search

Posted: 07 Dec 2013 01:12 AM PST


Komitmen Punca Noh & Geng <b>Hujan</b> Renggang – Perak Today

Posted: 13 Nov 2013 04:00 PM PST

hujan2

Vokalis Kumpulan Hujan iaitu Noh Salleh mengakui komitmen terhadap keluarga dan studio rakaman yang baharu dibuka agak membatasi aktivitinya bersama kumpulan tersebut.

Noh, 29, berkata, namun perkara tersebut tidak mengganggu perjalanan kumpulan tersebut terutamanya dalam persiapan mengadakan konsert di Dewan Filharmonik Petronas (DFP) pada 2 Disember depan.

"Aktiviti Hujan agak kurang kerana kami masing-masing ada komitmen sendiri. Macam saya sudah berkeluarga dan baru buka sebuah studio. Memang agak sibuk sedikit.

"Begitu juga yang lain-lain ada projek sendiri, namun kami masih lagi bersama lebih-lebih lagi untuk konsert di DFP dan tumpuan kepada album kompilasi Hujan yang akan dikeluarkan tidak lama lagi," katanya kepada mStar Online.

Noh berkata demikian ketika diminta mengulas tentang dakwaan anggota kumpulan tersebut tidak sehaluan dan akan berpecah.

Sementara itu, jelas Noh, penglibatannya bersama dalam kumpulan Da Vagabonds adalah sebagai projek sampingan semata-mata dan tidak menjejaskan perjalanan kumpulan Hujan.

"Kami masing-masing ada projek kumpulan lain namun ia bukanlah keutamaan, bukan saya sahaja, malah AG Coco dan Izat juga ada komitmen dan kumpulan mereka sendiri," katanya.

Dalam perkembangan lain, Noh berkata peluang mengadakan konsert di DFP merupakan satu penghargaan buat Hujan sebagai artis berkumpulan pertama yang akan beraksi di pentas tersebut.

"Kami mohon untuk buat konsert di sana sejak 2011 lagi tapi baru sekarang dapat dan ia merupakan satu peluang yang akan kami gunakan sebaik mungkin.

"Hujan merupakan kumpulan pertama yang dibawa ke pentas DFP itu dan saya rasa sangat berbangga," ujarnya.

- mStar

Noh <b>Hujan</b> Tunda Umrah Demi AJL - MyNewsHub.My

Posted: 09 Jan 2014 02:33 AM PST


Vokalis kumpulan Hujan, Noh Salleh mendedahkan dia terpaksa menundakan tarikh ibadat umrah yang bakal dilakukannya pada penghujung bulan ini kerana bertembung dengan tarikh penganjuran Anugerah Juara Lagu ke 28 (AJL28).

"Saya sepatutnya dah batalkan hasrat untuk membuat persembahan di AJL memandangkan tarikh umrah sudah dirancang terlebih awal sebelum AJL lagi. Namun, bapa Nina suruh saya teruskan juga dengan AJL dan kami menunda tarikh umrah kepada tarikh yang baru iaitu pada 27 Januari 2014," katanya pada portal Gua.

Untuk makluman anda, AJL28 akan diadakan pada 26 Januari ini dan Noh bersama penyanyi muda berbakat besar, Aizat Amdan mempertaruhkan lagu In Love With You bersaing dengan 11 lagu yang lain.

Mengulas lanjut mengenai persiapan mereka, Noh berkata, "persiapan kami lebih relaks dan sempoi kerana kami tak nak terlalu tertekan dalam pertandingan ini".

Antara lagu yang turut layak ke peringkat akhir AJL kali ini ialah Kalau Aku Kaya (Altimet/Awi Rafael), Bosan (Stacy), Alyah (Kau Yang Terindah), Bahagiamu Deritaku (Hafiz Suip) dan Jaclyn Victor (Ikut Rentakku).

Oleh: AUDREY LEE

Noh Hujan Tunda Umrah Demi AJLhttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/noh.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/noh-150x150.jpgAuthor MNH myArtisTerkini,,

Vokalis kumpulan Hujan, Noh Salleh mendedahkan dia terpaksa menundakan tarikh ibadat umrah yang bakal dilakukannya pada penghujung bulan ini kerana bertembung dengan tarikh penganjuran Anugerah Juara Lagu ke 28 (AJL28). 'Saya sepatutnya dah batalkan hasrat untuk membuat persembahan di AJL memandangkan tarikh umrah sudah dirancang terlebih awal sebelum AJL lagi....

Vokalis kumpulan Hujan, Noh Salleh mendedahkan dia terpaksa menundakan tarikh ibadat umrah yang bakal dilakukannya pada penghujung bulan ini kerana bertembung dengan tarikh penganjuran Anugerah Juara Lagu ke 28 (AJL28). "Saya sepatutnya dah batalkan hasrat untuk membuat persembahan di AJL memandangkan tarikh umrah sudah dirancang terlebih awal sebelum AJL lagi. Namun, bapa Nina suruh saya teruskan juga dengan AJL dan kami menunda tarikh umrah kepada tarikh yang baru iaitu pada 27 Januari 2014," katanya pada portal Gua. Untuk makluman anda, AJL28 akan diadakan pada 26 Januari ini dan Noh bersama penyanyi muda berbakat besar, Aizat Amdan mempertaruhkan lagu In Love With You bersaing dengan 11 lagu yang lain. Mengulas lanjut mengenai persiapan mereka, Noh berkata, "persiapan kami lebih relaks dan sempoi kerana kami tak nak terlalu tertekan dalam pertandingan ini". Antara lagu yang turut layak ke peringkat akhir AJL kali ini ialah Kalau Aku Kaya (Altimet/Awi Rafael), Bosan (Stacy), Alyah (Kau Yang Terindah), Bahagiamu Deritaku (Hafiz Suip) dan Jaclyn Victor (Ikut Rentakku). Oleh:<strong> AUDREY LEE</strong>

Tiada ulasan:

Catat Komen