Nuffnang

Sabtu, 3 Mac 2012

kumpulan KRU - Google Blog Search

kumpulan KRU - Google Blog Search


RBF Online: Video Seks: Benarkah <b>KRU</b> Turut Terlibat ?

Posted: 26 Mar 2011 11:37 PM PDT

Ada dua versi cerita yang mengatakan kumpulan KRU turut terlibat dalam kancah video seks melibatkan Anwar Ibrahim yang telah seminggu diperkatakan.

Versi pertama,

Setelah alat perakam diambil dari bilik tempat Papa Nurul Izzah mengeram dengan wanita china, orang yang mengambilnya tidak tahu bagaimana untuk mengeluarkan rakaman tersebut.

Dikatakan orang itu telah pergi berjumpa dengan salah seorang ahli kumpulan KRU untuk membantunya kerana rakaman itu perlu di convert format terlebih dahulu sebelum disalin masuk ke dalam CD.

Difahamkan kerja-kerja menyalin masuk rakaman tersebut ke dalam CD dilakukan oleh KRU.

Itu cerita versi pertama, versi kedua pula mengatakan KRU tidak terlibat dengan kerja-kerja menyalin rakaman tersebut dari alat perakam ke CD.

Versi kedua mengatakan, salah seorang dari trio Datuk T membawa video yang telah siap disalin berjumpa dengan salah seorang ahli kumpulan KRU untuk melihatnya dan membuat penilaian samada video itu asli atau palsu.

Sehari selepas kemunculan video berkenaan salah seorang ahli kumpulan KRU telah membuat kenyataan mengatakan agak mustahil video itu dipalsukan. Klik di sini

Lisa Surihani Sah Milik Yusry <b>KRU</b>

Posted: 23 Feb 2012 04:00 AM PST

berita | Tempatan

Teks oleh Syafiqah Jalal

Emel: syafiqah_jalal@digitalfive.com

Foto oleh cahayafotografik

PUTRAJAYA, 23 FEBERUARI: Cinta dua hati selebriti terkenal Lisa Surihani Mohamed, 26, dan Yusry Abdul Halim, 38, akhirnya bersatu dalam ikatan yang sah selepas selamat diijabkabulkan dalam sebuah majlis akad nikah yang berlangsung di Hotel Marriot, Putrajaya, kira-kira jam 9.05 malam tadi.

Malah dengan sekali lafaz, heroin filem Semerah Cinta Stileto itu sah menjadi milik salah seorang anggota kumpulan KRU tersebut.

Pasangan yang mengenakan busana putih bersih daripada rekaan butik Cosry itu telah dinikahkan oleh Pegawai Tadbir Agama Daerah Sepang, Halim Mat Isa.

Selesai sahaja akad nikah, LisaSurihani menerima sebentuk cincin bertatahkan berlian yang disarungkan ke jari manisnya oleh Yusry KRU bagi melengkapi upacara membatalkan air sembahyang.

Kemudian, Lisa yang bersalaman dengan Yusry yang kini sudah menjadi suaminya yang sah telah menerima kucupan mesra di dahinya.

Yusry juga menyerahkan seutas rantai, selain tujuh dulang hantaran berupa tepak sireh, cincin, rantai platinum, wang hantaran, manisan dan kek perkahwinan.

Manakala, pihak lelaki menerima sembilan dulang hantaran berbalas daripada pihak perempuan berupa tepak sireh, sebentuk cincin, coklat, keyboard, kelengkapan sembahyang, baju, koleksi album lama The Beatles, dan kek.

Majlis akad nikah yang ringkas dan manis itu telah dihadiri kurang 250 orang tetamu. Mereka yang hadir terdiri daripada keluarga kedua belah pihak, sahabat handai serta rakan media.

Selepas majlis akad nikah, pasangan merpati dua sejoli itu bakal diraikan dalam majlis resepsi yang akan diadakan di Pusat Konvensyen Antarabangsa (PICC), Putrajaya, pada 26 Februari ini.

Tiada ulasan:

Catat Komen