Nuffnang

Sabtu, 3 Mac 2012

Neelofa - Google Blog Search

Neelofa - Google Blog Search


MatKilau Penang: <b>NEELOFA</b> OH <b>NEELOFA</b>.

Posted: 03 Jan 2012 12:00 AM PST

Banyak sangat la al kisah politik rilek sekejap la layan awek Neelofa lagi baguih.Banyak sangat temberang dari Badrul Amin nie.Pandai kona sana dan sini kisah kena tangkap khlawat tue.Dah salah tak mengaku pulak. 
Ini adalah gambaq dari rakan neelofa semasa road BH baru nie..cun gila nie patutlah ramai peminat termasuk MKP.heeee jangan marah.
Peguam bela Dr Badrulamin Bahrom mengambil sikap tunggu dan lihat terhadap tindakan saman diambil terhadap sebuah akhbar tabloid berbahasa Melayu serta stesen televisyen tempatan dan Timbalan Pengarah Jabatan Agama Islam Pahang (Jaip), Datuk Mohd Ghazali Abdul Aziz kerana mengeluarkan kenyataan babitkan kes khalwat pemimpin PKR berkenaan.
Mohamed Sazali Abdul Aziz berkata perkembangan ketika ini masih belum lagi mendesak kerana siasatan sedang dijalankan dan dakwaan samada Pengarah Penerangan Selangor itu disabitkan bersalah atau tidak belum diputuskan.   
Beliau berkata demikian ketika diminta mengulas mengenai tindakan selanjutnya yang bakal diambil terhadap pihak berkenaan
"Tiada apa lagi sebab kami tak buat surat lagi untuk minta penjelasan kerana (Badrul) belum didakwa lagi. Kes itu masih lagi dalam proses siasatan, jadi kami belum (merancang) untuk ambil tindakan apa-apa lagilah." 
Minggu lalu Badrul Amin ditangkap khalwat di sebuah hotel awal pagi tetapi beliau menafikannya dan menjadi mangsa serangan sekumpulan lelaki. 
Beliau menyifatkan penahanannya oleh JAIP sebagai rancangan untuk 'memerangkap dan memalukan' beliau.
Dua hari selepas tangkapan itu, Badrul Amin telah memberi keterangan terhadap dakwaan khalwat yang dihadapinya.
Sazali turut menegaskan meskipun anak guamnya bebas daripada mengahadapi tuduhan khalwat itu, beliau tetap mahukan penjelasan daripada timbalan JAIP berhubung kenyataan media yang dikeluarkan pihaknya.
"Kalau tak dituduh sekalipun kita mahu minta penjelasan tentang kenyataan timbalan JAIP dan jika ia tidak memuaskan Badrul, kita akan tunggu arahan selanjutnya daripada Badrul." ujarnya lagi.


Gambar <b>Neelofa</b> semasa kanak-kanak | Media Malaya

Posted: 16 Feb 2012 04:50 AM PST


Comey dak Neelofa ni sewaktu berusia kanak-kanak? Sekali imbas macam Erra Fazira pulok kan? Ermmm tak sangka adik comey ni dah besar jadi bahan fap fap fap lelaki forever alone. #LOL!

Related posts:

Tiada ulasan:

Catat Komen