Nuffnang

Khamis, 21 Jun 2012

Azhan Rani - Google Blog Search

Azhan Rani - Google Blog Search


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Azhan Rani</b> - Google Blog Search

Posted: 08 Jun 2012 01:37 AM PDT


<b>Azhan Rani</b> Lebih Berjaya Kerana Watak Jahat - CariGold Forum

Posted: 27 Mar 2012 11:56 PM PDT

 

Join Date: Feb 2010

Posts: 9,283

Poster Rank: #197


PETALING JAYA: Pelakon Azhan Rani bersyukur diberikan banyak watak jahat kerana perkara itu membuatkan dirinya lebih dikenali.

Azhan mengakui, sejak berkecimpung dalam dunia lakonan pada tahun 2006, dia kurang didedahkan kepada publisiti media tetapi gembira setiap kerja lakonannya berjaya meninggalkan kesan kepada penonton.

"Alhamdullilah, selama lima tahun bergelar pelakon, saya tak pernah mengharapkan publisiti.

"Apa yang saya lakukan hanya berlakon sebanyak yang mungkin dan diakui saya mula dikenali kerana watak-watak jahat yang saya lakonkan," katanya.

Tambah Azhan dia tidak kisah jika tidak ramai pihak media yang memberikan publisiti kerana dengan cara itu lebih mudah untuknya melihat sejauh manakah tarikan lakonannya terhadap penonton.

Dalam pada itu, menceritakan mengenai kekerapannya yang membawa watak jahat termasuklah drama Amukan Pocong yang sedang disiarkan di TV3, adakalanya dia tidak faham dengan pilihan penerbit yang sering menawarkannya watak antagonis.

"Saya percaya, pastinya ada yang bosan dengan lakonan saya yang jahat itu. Tetapi, mahu atau tidak, kerjaya lakonan adalah punca rezeki saya dan apabila ditawarkan sesebuah watak, saya perlu menerimanya sebagai pendapatan tetap.

"Bagaimanapun, saya gembira kerana keterbukaan stesen televisyen pada masa kini memberikan peluang kepada saya untuk meneroka watak-watak lain, kalau tidak, asalkan watak jahat sahaja, mesti muka saya," selorohnya.

Mengenai perkembangan terbaru, Azhan akan memulakan penggambaran dalam masa terdekat ini bagi filem terbitan KL Zombie, terbitan Grand Brilliance dan Cinta Dalam Hati (RTM).

Quote:

Askum,

Terima kasih kerana membuka thread mengenai saya

Maaflah kalau menyinggung kalian semua.

Saya sebenarnya prefer low profile.

Boleh tak jika anda delete thread mengenai saya ini.

Sebab saya tidak mahu disalahertikan.



Last edited by azrulazman; 22-05-2012 at 11:08 AM.
 

Join Date: Sep 2011

Posts: 1,962

Poster Rank: #1320


Dia ni pun ok berlakon...

 

Join Date: Feb 2010

Posts: 9,283

Poster Rank: #197


Quote:

Dia ni pun ok berlakon...

mmg ok pun.....
 

Join Date: Oct 2008

Location: dlm rumah~~~

Posts: 13,601

Poster Rank: #88


dia nie ok jer berlakon..
x berlagak mcm sesetgh2 pelakon yg lain tue..

 

Join Date: Jun 2011

Posts: 1,976

Poster Rank: #1301


Askum,

Terima kasih kerana membuka thread mengenai saya

Maaflah kalau menyinggung kalian semua.

Saya sebenarnya prefer low profile.

Boleh tak jika anda delete thread mengenai saya ini.

Sebab saya tidak mahu disalahertikan.

 

Join Date: Sep 2011

Posts: 1,962

Poster Rank: #1320


Quote:

Askum,

Terima kasih kerana membuka thread mengenai saya

Maaflah kalau menyinggung kalian semua.

Saya sebenarnya prefer low profile.

Boleh tak jika anda delete thread mengenai saya ini.

Sebab saya tidak mahu disalahertikan.

fuh yoooooooo... ada pelakon kat CG ooooo..
 

Join Date: Oct 2009

Posts: 9,209

Poster Rank: #198


Quote:

Askum,

Terima kasih kerana membuka thread mengenai saya

Maaflah kalau menyinggung kalian semua.

Saya sebenarnya prefer low profile.

Boleh tak jika anda delete thread mengenai saya ini.

Sebab saya tidak mahu disalahertikan.

Ni real ke x nih????
 

Join Date: Feb 2010

Posts: 9,283

Poster Rank: #197


Quote:

Askum,

Terima kasih kerana membuka thread mengenai saya

Maaflah kalau menyinggung kalian semua.

Saya sebenarnya prefer low profile.

Boleh tak jika anda delete thread mengenai saya ini.

Sebab saya tidak mahu disalahertikan.

siot jer. hahahaa
 

Join Date: Dec 2006

Location: Sedaka, Yan

Posts: 44,107

Poster Rank: #7


__________________
ID FB: Tomie Cg
 

Join Date: Nov 2010

Posts: 618

Poster Rank: #3448


Quote:

Askum,

Terima kasih kerana membuka thread mengenai saya

Maaflah kalau menyinggung kalian semua.

Saya sebenarnya prefer low profile.

Boleh tak jika anda delete thread mengenai saya ini.

Sebab saya tidak mahu disalahertikan.

betol ke ni bro?
keep ur reputation bro...
maintain humble....
__________________

BERMINAT UTK BERNIAGA GAMBIR?? PM @ KOL SAYA: 013-6963768 (AZIZ)

Posting Rules

You may not post new threads

You may not post replies

You may not post attachments

You may not edit your posts


HTML code is Off

All times are GMT +8. The time now is 04:37 PM.


Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE

Tiada ulasan:

Catat Komen