Nuffnang

Rabu, 13 Mac 2013

Fasha Sandha - Google Blog Search

Fasha Sandha - Google Blog Search


<b>Fasha Sandha</b> Sahkan Bakal Lahir Bayi Lelaki | OHBULAN!

Posted: 13 Mar 2013 09:18 PM PDT

Screen Shot 2013-03-14 at 12.12.19 PMTahniah 'in advance' kami ucapkan pada Jejai dan Fasha Sandha yang bakal dikurniakan cahayamata tak lama lagi. Menerusi tabloid Harian Metro, Fasha mendedahkan dia bakal menimang bayi lelaki sekitar penghujung Mac atau awal April ini.

"Saya tidak sabar menanti kehadiran bayi lelaki kami ini. Insya-Allah jika tiada aral melintang, saya akan melahirkan anak sulung pada penghujung Mac atau awal April depan."

Fasha turut memberitahu mereka amat gembira apabila mendapat tahu kandungannya adalah bayi lelaki.

"Memang kami berdua inginkan anak lelaki kerana dapat menjadi kawan kepada abangnya, Putra Rayqal Ramli (hasil perkahwinan pertama Rizal) yang kini berusia empat tahun. Lagipun kalau lelaki yang sulung, dia boleh menjaga ibu dan adik-beradiknya yang lain."

Wah, lepas ni bertambah meriahlah keluarga Jejai. Apa pun, OHBULAN! doakan pasangan ini sentiasa bahagia ke akhir hayat.

Tags: , , ,

Gambar <b>Fasha Sandha</b> Hamil 7 Bulan

Posted: 01 Jan 2013 09:37 PM PST

Ini adalah beberapa keping gambar Fasha Sandha yang sarat hamil yang kebanyakkannya diambil pada bulan Disember 2012 yang lalu. Buat masa ini kandungannya nak masuk 8 bulan, dan menunggu beberapa minggu je lagi nak bersalin. Wah kita harap-harap semoga selamat bersalin nanti ye Fasha. Mesti comel anak Fasha tu. -gambar We Love Fasha Sandha

Tag: , , , ,

Komen yang betul-betul negative/promosi dan seumpamanya akan dibanned terus untuk berkomen di sini. terima kasih

.::<b>Fasha Sandha</b> Bersalin::. | "Amy Liana Ramlan"

Posted: 14 Feb 2013 12:50 AM PST

Fasha Sandha bersalin..bila baca tajuk tu mesti korang ingat fasha dah bersalin kan..hehe..yang sebenarnya Fasha Sandha bersalin ni sebenarnya keyword yang selalu orang singgah kat blog amy..amy tau pun daripada akaun nuffnang..hari2 tiap kali amy cek akaun nuffnang mesti yang first keywords dia tajuk ni la..Fasha Sandha Bersalin..nampaknya memang ramai peminat fasha duk tunggu2 kelahiran anak pertama fasha nie...kalau diikutkan fanpage We Love Fasha Sandha ni beliau tak bersalin lagi..papepun semoga semuanya selamat..amiin.. =)

Berkenan sangat dengan loket fasha nie..kalau buat AmyFahmi comel jugok nie..gedixxs..=p

Tiada ulasan:

Catat Komen