Nuffnang

Sabtu, 28 September 2013

Farid Kamil - Google Blog Search

Farid Kamil - Google Blog Search


Saya Memang Nak Berbaik Dengan Ibu Mertua – <b>Farid Kamil</b> |

Posted: 23 Sep 2013 06:45 PM PDT


Alhamdulillah. Lega hati Abang Nara mendengar pengakuan Farid Kamil ini. Umum mengetahui bahawa hubungan Farid Kamil dengan ibu mertua adalah tidak berapa baik. Malah sehingga ke hari ini, ibu Diana Danielle masih belum bertemu dengan cucunya. Namun segalanya itu bakal berubah tidak lama lagi.
farid kamilDi dalam majlis akikah dan pengumuman nama penuh anaknya nanti, Farid Kamil akan menjemput ibu mertuanya untuk menjernihkan kembali hubungan antara mereka bertiga. Kata Farid Kamil kepada MalaysianDigest:-

Ya, pada majlis itu saya akan jemput ibu mertua saya dan saya memang nak berbaik dengan dia (ibu mertua) sebab hubungan silaturrahim antara kami perlu dieratkan semula. Saya juga akan memulihkan semula hubungan Diana dengan ibunya. Kira macam ada babak jejak kasih sikit lah nanti. Pada hari itu juga saya dan Diana akan mendedahkan nama penuh anak kami

ibu diana danielleBaguslah macam itu. Ibu mertua memang wajib dilayan seperti ibu kandung. Gaduh lama-lama pun tak guna. Kesian dekat anak nanti tak dapat kasih sayang seorang nenek. Tidak diketahui pula bilakah majlis ini akan berlangsung, namun Abang Nara harap hubungan mereka akan kembali jernih sejernih-jernihnya selepas itu. Sama-samalah kita doakan.

P.S: Terima kasih kepada Facebook, kereta yang dicuri ditemui semula

Baca Yang Ini Pulak:-

Umum Nama Anak Di Astro, <b>Farid Kamil</b> Nafi Jual Anak |

Posted: 05 Sep 2013 10:09 PM PDT


Jual di dalam istilah ini ialah menggunakan anak untuk mendapatkan keuntungan. Abang Nara faham mengapa tuduhan sebegini dikeluarkan terhadap Farid Kamil. Mana tidaknya, sehingga ke hari ini Farid dan Diana langsung tidak memberitahu mana-mana pihak nama anak sulung mereka. Malah gambar anak mereka pun jarang dikongsi menerusi mana-mana media.

anak farid kamil

Rupa-rupanya pengumuman tersebut akan dilakukan menerusi sebuah rancangan Astro tidak lama lagi. Buat masa ini, hanya pangkal nama anaknya sahaja diketahui iaitu Muhammad. Kata Farid:-

Isteri dan anak saya telah balik ke sini dari Australia beberapa hari sebelum Hari Raya Aidilfitri baru-baru ini. Sekarang ini mereka berada di rumah ibu bapa saya di Alor Setar, Kedah. Astro berminat untuk menyiarkan rancangan khas tentang anak dan isteri saya itu.

Jual anak? Tidak. Saya sebenarnya dah fikirkan awal-awal lagi perkara ini. Sebab tu ada beberapa langkah berjaga-jaga yang akan di ambil. Walaupun saya dah kongsi dua keping gambar anak saya di Instagram, tapi nilai eksklusif anak saya masih ada. Lagipun persetujuan saya dengan pihak stesen tersebut berlaku selepas saya memuat naik gambar anak saya itu

farid kamil

Buat masa sekarang, Diana Danielle dan anak mereka sudah pun berada di Malaysia dan sedang berehat di rumah ayah Farid Kamil di Kedah. Selain majlis memperkenalkan anaknya, Farid Kamil juga bercadang untuk mengadakan majlis khatam Al Quran dan aqiqah. Semoga semuanya berjalan lancar mengikut perancangan.
farid kamil
Secara jujur, memang agak pelik apa yang dilakukan oleh Farid Kamil kerana ini adalah kali pertama ia terjadi di Malaysia. Adakah selepas ini selebriti lain akan mengikut apa yang dilakukan oleh Farid Kamil? Adakah peminat akan terpaksa menunggu rancangan khas Astro baru dapat menatap wajah anak selebriti kesayangan mereka? Apa pendapat anda?

Baca Yang Ini Pulak:-

Nama Anak Diana Danielle Dan <b>Farid Kamil</b> Ialah Muhammad |

Posted: 12 Sep 2013 07:39 PM PDT


Akhirnya persoalan yang bermain di minda para peminat berakhir jua. Ditemui di majlis tayangan filem Dampak, Diana Danielle memaklumkan kepada wartawan yang nama anaknya ialah Muhammad. Abang Nara suka. Mudah, pendek dan ia adalah nama Nabi kita.

nama anak diana danielle

Kata Diana Danielle kepada Mstar Online:-

Nama anak saya Muhammad, mudah dan senang tapi kami panggil dia Sayang sahaja. Sebenarnya nama itu dipilih oleh nenek dia dan kami juga bersetuju dengan nama itu

diana danielleDiana Danielle juga enggan memberikan sebarang komen mengenai hubungannya dengan ibunya sendiri. Apa yang Abang Nara nampak, sejak bergelar ibu ini, Diana Danielle semakin hot. Lebih cantik dan lebih berseri-seri. Kalau dulu nampak macam budak-budak, kini Diana Danielle nampak sangat matang. Beberapa lagi gambar terbaru Diana Danielle ihsan RotiKaya dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

say something nice

nama anak diana danielle
nama anak diana danielle
nama anak diana danielle
nama anak diana danielle
nama anak diana danielle
nama anak diana danielle
nama anak diana danielle
nama anak diana danielle
nama anak diana danielle
nama anak diana danielle
nama anak diana danielle

Baca Yang Ini Pulak:-

Tiada ulasan:

Catat Komen