Nuffnang

Sabtu, 2 November 2013

Juliana Evans - Google Blog Search

Juliana Evans - Google Blog Search


Foto : <b>Juliana Evans</b> Bersama Teman Lelaki Mat Salleh? | Portal <b>...</b>

Posted: 02 Oct 2013 05:00 PM PDT

Foto : Juliana Evans Bersama Teman Lelaki Mat Salleh?

Umum tahu sebelum ini pelakon berwajah pan-asia, Juliana Evans, pernah dikaitkan bercinta dengan pelawak dan pengacara terkenal, Zizan Razak.

Namun begitu, kedua-duanya menafikan dakwaan tersebut dan menjelaskan bahawa hubungan mereka hanya sekadar teman rapat dan mula akrab apabila digandingkan bersama dalam filem komedi Hantu Bonceng dan Mael Lambung.

Akan tetapi semalam, Juliana atau lebih mesra disapa sebagai Jue telah berkongsi sekeping foto mesranya bersama seorang jejaka mat salleh, di mana melalui foto tersebut, Jue melahirkan rasa gembiranya kerana dapat berjumpa semula dengan jejaka itu setelah sekian lama.

Rasanya ini bukan kali pertama Jue dikaitkan dengan jejaka mat salleh, ini kerana sekitar awal November tahun lalu, pelakon filem Dampak ini pernah menggegarkan peminatnya dengan beberapa foto mesra dia bersama seorang lelaki di Michigan yang dikenali sebagai Nate Miller.

Foto : Juliana Evans Bersama Teman Lelaki Mat Salleh?

Jue bersama jejaka mat salleh yang dikatakan

Setelah diselidik dan meneliti setiap foto yang dikongsikan, nampaknya jejaka disamping Jue ini bukan teman lelakinya. Dia dipercayai hanya teman biasa Jue.

Tambahan pula, tiada sebarang tanda-tanda yang menunjukkan mereka bercinta. Tapi tak salah andai bunga mula berputik, kan?

Untuk semua peminat dan pengikut setia Juliana Evans, mari lihat beberapa foto menarik aktres tersebut sepanjang berada di Michigan, Amerika Syarikat selepas ini.

Kredit Foto : Instagram Juliana Evans

Keek: <b>Juliana Evans</b> Dikritik Kerana Bazir Makanan | Portal Hiburan <b>...</b>

Posted: 04 Sep 2013 12:20 AM PDT

Keek: Juliana Evans Dikritik Kerana Bazir Makanan

Lama sungguh rasanya tak dengar cerita mengenai pelakon cantik, Juliana Evans sejak dia melanjutkan pelajaran dalam bidang Komunikasi Massa di Amerika Syarikat.

Pelakon yang pernah digosipkan bercinta dengan Zizan Razak ini bagaimanapun menjadi perhatian sebahagian masyarakat buat seketika apabila dia memuat naik sebuah video di laman Keek.

Menerusi video berdurasi 36 saat itu, Juliana dilihat sedang bergurau dengan kawan-kawannya sambil bermain-main dengan makanan.

Mungkin Juliana tidak sedar bahawa pembaziran makanan adalah satu isu sensitif kerana tak semua orang berpeluang untuk menikmati makanan yang enak.

Keek: Juliana Evans Dikritik Kerana Bazir Makanan

Keek: Juliana Evans Dikritik Kerana Bazir Makanan

Keek: Juliana Evans Dikritik Kerana Bazir Makanan

Malah, kebanyakan pengikut Juliana di Keek juga turut menghentam pelakon tersebut dan menganggap perbuatan itu sebagai tidak bermoral.

Harapnya selepas ini Juliana lebih peka dengan sensitiviti setiap pihak supaya tidak timbul lagi isu sebegini. Apapun, di bawah ini OHBULAN! sertakan video berjudul SPLAT tersebut untuk tontonan anda.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan