Nuffnang

Sabtu, 2 November 2013

Nera af - Google Blog Search

Nera af - Google Blog Search


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Nera af</b> - Google Blog Search

Posted: 02 Aug 2013 01:19 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Nera af</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Jul 2013 01:18 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Nera af</b> - Google Blog Search

Posted: 07 Jun 2013 01:28 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Nera af</b> - Google Blog Search

Posted: 24 May 2013 01:29 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Nera af</b> - Google Blog Search

Posted: 09 May 2013 01:44 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Nera af</b> - Google Blog Search

Posted: 18 Mar 2013 01:03 AM PDT


GAMBAR HOT <b>NERA AF</b> TAYANG LURAH DI MAJALAH | ANa Ahmad

Posted: 04 Feb 2013 02:02 AM PST


Pelantun lagu hatiku milikmu, Nera AF9 atau nama sebenar Queennera Francine Francis Kitingon telah tampil seksi hingga menampakkan lurah dalam sebuah Majalah Bandwidth. 











Best regards,

LIKE , TWEET dan COMMENT daripada anda amatlah Ahmad hargai . Tq :)

Jom Cuci Mata Lihat Gambar <b>Nera AF9</b> Berbikini... - 1 Blog 1 Informasi

Posted: 15 May 2011 05:48 AM PDT

Jahat kebeno entry ini bukan.
Ala, saja je hantar.
Hackers terjumpa gambar ini.
Korang kenal Nera AF 9 ni tak?
Ala yang dari sabah tu.
Suara not bad for me lah.
Biasalah AF, rupa pakej utama.
Nera atau nama sebenarnya adalah Queennera Francine Francis Kitingon.
Panjangkan nama beliau ini.
Difahamkan dia ini pernah bergelar naib juara untuk Miss Earth- Water Sabah 2010 tau.
Oklah, macam mana gambar dia ni, ok tak?
Terima Kasih kerana Sudi Membaca Artikel Ini.

Lagu Hatiku Milikmu - <b>Nera AF</b> 9 | 30 Ribu Views Di You Tube <b>...</b>

Posted: 09 Jun 2011 05:21 PM PDT

Walaupun Nera AF 9 tak dapat pergi ke final, tapi lagu dari single terbaru beliau yang bertajuk Hatiku Milikmu memang tengah meletop sekarang. Cuba korang tengok berapa puluh ribu yang views lagu nie di You Tube walaupun lagu nie rasanya baru beberapa minggu didengarkan di radio. Mesti korang ada dengar kan?
Pertama kali dengar lagu nie, seriously saya ingatkan artis terkenal mana yang nyanyi.. rupa²nya Nera lah ! Permulaan lagu nie saja, Saya dapat merasai sesuatu. Semakin lama semakin best pulak.. terus menusuk ke kalbu lah..! Kemudian saya dengar lagi, kali nie saya cuba menghayati lirik lagu dan melodinya dengan sepenuh hati saya. Touching betul!

Sedap betul dengar Nera bawa lagu nie..Suara dia memang sesuai sangat untuk lagu nie. Tak percaya korang cuba lah dengar.. setakat nie antara lagu dari single² terbaru pelajar² AF 9 yang paling saya suka dengar adalah lagu nie. Apa pun, ini cuma pandangan saya yang meminati lagu nie. Bagi saya, lagu² lain yang dinyanyikan oleh pelajar² AF 9 yang lain tu bagus dan best juga saya dengar.


Semoga Nera terus berjaya walaupun tiada rezeki beliau untuk ke final. Tapi mungkin akan jadi rezeki beliau nanti dapat masuk final dalam Anugerah Juara Lagu tahun 2011.. mana lah tau kan.. betul tak?  Lagipun beliau nie cantik orangnya, memang lengkap pakej untuk jadi artis yang berjaya dan terkenal satu hari nanti. Kiki Bah!

Anastasyea : Tak sabar² nak tengok video klip lagu nie pulak! Lebih² lagi kalau Azri yang jadi model nya..


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Nera af</b> - Google Blog Search

Posted: 05 Aug 2013 01:14 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Nera af</b> - Google Blog Search

Posted: 02 Aug 2013 01:19 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]Jahat kebeno entry ini bukan. Ala, saja je hantar. Hackers terjumpa gambar ini. Korang kenal Nera AF 9 ni tak? Ala yang dari sabah tu. Suara not bad for me lah. Biasalah AF, rupa pakej utama. Nera atau nama sebenarnya ...

Tiada ulasan:

Catat Komen