Nuffnang

Selasa, 29 April 2014

Fouziah Gous - Google Blog Search

Fouziah Gous - Google Blog Search


Aksi yoga <b>Fouziah Gous</b>, suami jadi mangsa - Kalam Dunia - Blogger

Posted: 29 Apr 2014 02:15 AM PDT

Aksi yoga Fouziah Gous, suami jadi mangsa Aksi yoga Fouziah Gous, suami jadi mangsa - Seronok tengok aksi pasangan yang baru tujuh bulan mendirikan rumahtangga, Fouziah Gous dan suami, Zhafran Yusof ketika melakukan senaman Yoga di rumah mereka.


Walaupun, Fouziah sememangnya lebih tinggi berbanding suaminya namun Zhafran memiliki kekuatan fizikal yang hebat. Melalui sekeping foto santai yang dikongsikan pelakon itu di laman Instagram miliknya, Fouziah dilihat begitu mudah diangkat oleh Zhafran.


Buat wanita yang sudah berkahwin, ajaklah suami anda untuk melakukan senaman yoga bagi meningkatkan tahap kesihatan. Tidak semestinya perlu keluar rumah untuk bersenam, di dalam rumah pun boleh.

Artikel dan Grafik dalam Entri Aksi yoga Fouziah Gous, suami jadi mangsa adalah sumber dan rumusan dari beberapa laman blog dan laporan berita tempatan. Penghargaan kepada sumber informasi yang bermanfaat ini. Semoga sebaran coretan memberi inspirasi dan berfaedah untuk semua.Ulang siar entri Aksi yoga Fouziah Gous, suami jadi mangsa bertujuan berkongsi bahan bacaan ringan dalam lingkungan rakan blogger dan jaringan sosial tanpa melibatkan sebarang keuntungan. Dengan penghargaan kepada Hootoh Tudia iaitu sumber atau penulis asalnya. Much more respect from Aksi yoga Fouziah Gous, suami jadi mangsa.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan