Nuffnang

Selasa, 30 April 2013

Dina nazir - Google Blog Search

Dina nazir - Google Blog Search


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 16 Apr 2013 09:05 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 17 Feb 2013 09:06 AM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 03 Jan 2013 09:15 AM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 02 Jan 2013 09:22 AM PST


Foto: Gaya Black & White Glam Glitz Selebriti @ Karpet Glamor AIM19

Posted: 18 Nov 2012 10:44 AM PST

Last Updated: 11:45am, January  2, 2013

TERENGGANU

BESUT
- Kg Anak Ikan, Kg Oh, Kg Keruak, Kg La, Kg Apal

HULU TERENGGANU
- Kg Menerong

SETIU
- Kg Nyatuh

TOTAL STILL AFFECTED: 107
RELIEF CENTRES: 4
TOTAL DEATHS: 6
ROADS CLOSED: 11

Bilik Gerakan: 09-6316021/ 66668246


KELANTAN

PASIR PUTEH
- Kg Gong Keding, Kg Tok Sudin, Kg Baru

KOTA BARU
- Kg Manok

TOTAL STILL AFFECTED: 61
RELIEF CENTRES: 3
ROADS CLOSED: 0

Bilik Gerakan: 09-7450999/ 7455555/ 7753400


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 18 Dec 2012 09:37 AM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 22 Apr 2012 09:41 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 16 Apr 2012 09:06 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 04 Apr 2012 09:29 AM PDT

[unable to retrieve full-text content][unable to retrieve full-text content]Kejujuran Khai telah menambat hati CJ dan berlaku juga bibit-bibit percintaan antara Khai dan CJ serta Jojo dan Farah (Dina Nazir) yang disebabkan oleh pisang goreng. Fairil yang selalu ...

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 15 Apr 2012 09:31 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 07 Feb 2012 05:07 AM PST


//BudakGile98\\

Posted: 07 Feb 2012 04:53 AM PST

Talking with teddybear ? CRAZY ?

HolaHolaa ! Jie's Here ! * Berangan rangan nak jadi macam Dina Nazir xD *

Hee ! Err . Ni kerja Aku ! Cakap-II dengan TeddyBear , * My AJ lah * Hee !

Serious macam orang Gile ! Lolx .

Takde sape nak cakap dengan Aku , Lebih baik cakap dengan Teddybear . HuHu !

AJ takde respon pon Aku cerite macam-II -.-''

Huishh ! Kesian Jie ! Haha xD

- GileGile  -

Err , Kalau lah AJ tuh bagi respon , Aku dah lame lari chuii ! Aku bakaa je AJ tuh . xD

Hee ! OkBye . 

* tengah tunggu Capital A online *


Older Post | Newer Post

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 10 Apr 2013 09:40 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 24 Feb 2013 09:02 AM PST


Lirik Lagu Selamat Tinggal - Zizan Raja Lawak feat. <b>Dina Nazir</b> <b>...</b>

Posted: 28 Jan 2013 05:08 AM PST


Lirik Lagu Selamat Tinggal - Zizan Raja Lawak feat. Dina Nazir
(Dina)
huuu…. eh.. eh… oh.. ooohh.. oyeah
Selamat tinggal kawanku
Tak mudah aku pergi
Bila wajahmu sentiasa di hati ini
(Zizan)
Ok (ohh..)
Dah memang bukan mudah untuk ku menerima hakikat
Dalam hidup ini sentiasa ku tersekat
Apa yang ku harapkan kasih sayang yang suci murni
Tetapi semuanya hilang setelah kau pergi
Dulu hari-hari ku berwarna warni
Kini kian mendung ia tinggal satu memori
Jangan, jangan lepaskan genggamanku ini
Hidupku hanya bermakna jika kau di sini
Mana janji, Mana erti
Kenapa gembiraku kini menjadi sepi
Musnah segala apa yang ku impikan
Tetapi ku tetap tabah kerana Tuhan yang menentukan
Kau tetap pergi apakan daya
Walaupun ku telah mencuba sedaya upaya
Ku harapkan ini sesuatu yang kekal
Namun ku terpaksa melepaskanmu baby
Selamat tinggal
(Dina)
Selamat tinggal kawanku
Tak mudah aku pergi
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini
(Zizan)
Tiada ertinya kau tinggalkan aku (aha)
Sedangkan teramat ku mengasihi dirimu (yeah)
Cuba ingat semua yang kita pernah lalui (yeah)
Sayang bukalah fikiranmu kembali
Ku tak mahu hidup tanpamu di sisi (ok)
Hanya kau seorang yang pernah aku kasihi
Jangan pergi, jangan pergi
Jangan tinggalkan aku begini
Jika aku yang engkau cintai
Kenapa semua ini, kenapa semua ini
Mengapa semua ini, jika aku yang kau cinta
Mengapa semua ini
(Dina)
Kenapa semua jadi begini
Kenapa, oh mengapa
(Zizan)
Jangan pergi jangan pergi
Jangan tinggalkan aku begini
(Dina & Zizan)
Selamat tinggal kawanku (usah pergi)
Tak mudah aku pergi (jangan biarkan ku menderita)
Bila wajahmu sentiasa di hati ini (aku sentiasa di dalam dakapanmu sayang)
Walau ku pergi sayangku (usah pergi)
Dalam jiwaku ini
Kaulah cintaku yang kekal
Selamat tinggal (Jangan biarkan ku menderita disini, jangan biarkan ku tersiksa disini sayang)
Selamat tinggal kawanku (usah pergi)
Tak mudah aku pergi
Bila wajahmu sentiasa di hati ini (aku sentiasa di dalam dakapanmu sayang)
Walau ku pergi sayangku (jangan pergi)
Dalam jiwaku ini (oh oh)
Kaulah cintaku yang kekal
Selamat tinggal (aku menyintai dirimu sayang, jangan biarkan aku sendiri disini sayang)
Kau cintaku yang kekal
Selamat tinggal

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 03 Jun 2012 09:19 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 30 May 2012 09:19 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 21 May 2012 09:41 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 17 Apr 2012 12:00 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 17 Apr 2012 09:45 AM PDT

[unable to retrieve full-text content][unable to retrieve full-text content]Kejujuran Khai telah menambat hati CJ dan berlaku juga bibit-bibit percintaan antara Khai dan CJ serta Jojo dan Farah (Dina Nazir) yang disebabkan oleh pisang goreng. Fairil yang selalu ...

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 02 May 2012 09:07 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 15 Apr 2012 09:31 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 07 Feb 2012 05:07 AM PST


//BudakGile98\\

Posted: 07 Feb 2012 04:53 AM PST

Talking with teddybear ? CRAZY ?

HolaHolaa ! Jie's Here ! * Berangan rangan nak jadi macam Dina Nazir xD *

Hee ! Err . Ni kerja Aku ! Cakap-II dengan TeddyBear , * My AJ lah * Hee !

Serious macam orang Gile ! Lolx .

Takde sape nak cakap dengan Aku , Lebih baik cakap dengan Teddybear . HuHu !

AJ takde respon pon Aku cerite macam-II -.-''

Huishh ! Kesian Jie ! Haha xD

- GileGile  -

Err , Kalau lah AJ tuh bagi respon , Aku dah lame lari chuii ! Aku bakaa je AJ tuh . xD

Hee ! OkBye . 

* tengah tunggu Capital A online *


Older Post | Newer Post

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 06 Mar 2012 09:25 AM PST


cekelet ferever: Tentang Rasa ;)

Posted: 05 Mar 2012 07:46 AM PST

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dina nazir</b> - Google Blog Search

Posted: 27 Dec 2011 09:42 AM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: Activate your Email Subscription to: <b>Dina nazir</b> <b>...</b>

Posted: 17 Dec 2011 11:56 PM PST

[unable to retrieve full-text content]Hello there,. You recently requested an email subscription to Dina nazir - Google Blog Search. We can't wait to send the updates you want via email, so please click the following link to activate your subscription immediately: ...

Tiada ulasan:

Catat Komen