Nuffnang

Selasa, 30 April 2013

Stephen Rahman Hughes - Google Blog Search

Stephen Rahman Hughes - Google Blog Search


<b>Stephen Rahman Hughes</b> - Google Blog Search - blog-blog hiburan

Posted: 01 Apr 2013 07:51 AM PDT


<b>Stephen Rahman Hughes</b> - Google Blog Search - blog-blog hiburan

Posted: 24 Mar 2013 07:09 AM PDT


<b>Stephen Rahman Hughes</b> - Google Blog Search - blog-blog hiburan

Posted: 11 Jan 2013 08:10 AM PST


Bertemu Di Syurga - <b>Stephen Rahman Hughes</b> #Lirik @lagubestbest

Posted: 26 Sep 2012 11:00 AM PDT

Tajuk Lagu: Bertemu Di Syurga
Album: Stephen Rahman Hughes
Artis: Stephen Rahman Hughes

Muzik Video: Bertemu Di Syurga - Stephen Rahman Hughes

Lirik Lagu: Bertemu Di Syurga - Stephen Rahman Hughes

Kasih
Andai ajal jemput ku pergi jauh darimu
Cinta ku kan terus bernyawa menemanimu
Tiap detik waktu dalam ingatanmu (umm)

Kasih
Usahlah berair mata menangisi takdir
Bukan kehilangan ertinya ku tetap ada menantimu jua
Biar berabad lama

Korus:
Itu lafaz janji hati kepadamu kekasihku
Dunia bukan akhirnya cerita kita
Ku bawa cintaku sampai syurga sampai selama-lamanya
Ku nanti dirimu dalam rindu dalam asmara indah jiwa kita bertemu

Kasih
Cinta terbit di azali kekalnya abadi
Biarpun terpadam mentari cahaya kalbu
Bernyala selalu ku suar untukmu

[Ulang korus]

Ku bawa cintaku sampai sampai selama-lamanya
Ku nanti dirimu dalam rindu dalam asmara indah jiwa kita bertemu

Diari motivasi si kelip-kelip: <b>Stephen Rahman hughes</b>

Posted: 04 Dec 2012 10:25 PM PST

ehem-ehem...stephen rahman dengan sape tu???
hehehe..assalamualaikum semua.
ni bukan filem terbaru. Bukan jugak cover majalah terbaru.
ni sebenarnya Photoshop edited by?...opsss... saya la siapa lagi... :) 
sebenarnya hari ni Prof Mus Chairil Samani, our beloved lecturer bagi subjek corporate publishing 
ajar kami tentang macam mana cara nak edit gambar guna photoshop.
so apa lagi, bila dah pandai siket edit, macam ni lah jadinya. 
sebenarnya prof tak suruh pun saya edit gambar macam ni,
tapi almaklumlah, student bila dah pandai siket, mula la advance nak edit yg nampak glamorous siket..
cuma sape yang nak saya tolong ajarkan bagaimana nak edit, insyaAllah saya boleh tolong.
ilmu tu kan perlu dikongsi...:)

<b>Stephen Rahman Hughes</b> - Google Blog Search - blog-blog hiburan

Posted: 04 Dec 2012 07:12 AM PST


<b>Stephen Rahman Hughes</b> - Google Blog Search - blog-blog hiburan

Posted: 12 Nov 2012 07:57 AM PST


<b>Stephen Rahman Hughes</b> - Google Blog Search - blog-blog hiburan

Posted: 11 Nov 2012 07:11 AM PST


<b>Stephen Rahman Hughes</b> - Google Blog Search - blog-blog hiburan

Posted: 10 Nov 2012 07:38 AM PST


Bertemu Di Syurga - <b>Stephen Rahman Hughes</b> #Lirik @lagubestbest

Posted: 26 Sep 2012 11:00 AM PDT

Tajuk Lagu: Bertemu Di Syurga
Album: Stephen Rahman Hughes
Artis: Stephen Rahman Hughes

Muzik Video: Bertemu Di Syurga - Stephen Rahman Hughes

Lirik Lagu: Bertemu Di Syurga - Stephen Rahman Hughes

Kasih
Andai ajal jemput ku pergi jauh darimu
Cinta ku kan terus bernyawa menemanimu
Tiap detik waktu dalam ingatanmu (umm)

Kasih
Usahlah berair mata menangisi takdir
Bukan kehilangan ertinya ku tetap ada menantimu jua
Biar berabad lama

Korus:
Itu lafaz janji hati kepadamu kekasihku
Dunia bukan akhirnya cerita kita
Ku bawa cintaku sampai syurga sampai selama-lamanya
Ku nanti dirimu dalam rindu dalam asmara indah jiwa kita bertemu

Kasih
Cinta terbit di azali kekalnya abadi
Biarpun terpadam mentari cahaya kalbu
Bernyala selalu ku suar untukmu

[Ulang korus]

Ku bawa cintaku sampai sampai selama-lamanya
Ku nanti dirimu dalam rindu dalam asmara indah jiwa kita bertemu

Persembahan Ekslusif <b>Stephen Rahman Hughes</b> di Kota Kuala - Qarl

Posted: 26 Jun 2012 05:39 AM PDT

Pelakon dan penyanyi bertaraf antarabangsa, Stephen Rahman Hughes yang kini cukup popular menerusi single lagu berbahasa Melayunya yang pertama, Bertemu Di Syurga bakal mengadakan satu persembahan cukup istimewa buat para peminatnya. Persembahan "One Night Only with Stephen Rahman Hughes" tersebut bakal berlangsung 28 Jun 2012 ini bertempat di Seduction Club & Live Bar, Jalan P. Ramlee Kuala Lumpur. Para peminat yang ingin turut serta bertemu empat mata dengan beliau bolehlah menghubungi talian ini 0122013662 / 0104279400 dengan segera kerana dikhabarkan tempat sudah hampir penuh dan terhad. Bayaran yang dikenakan hanya RM80 dan persembahan akan bermula pada jam 9 malam. Sudah pasti Stephen bakal mendendangkan beberapa buah lagu yang dipetik menerusi album berbahasa Melayu beliau yang pertama yang telah dilancarkan awal tahun 2012 beberapa bulan yang lalu. Dan Qarl sendiri sudah beberapa kali menyaksikan persembahan secara live dari Stephen Rahman Hughes! Nyanyian beliau mmg bleh bg goosebumps dan kebolehan beliau menyanyikan lagu-lagu Melayu dengan cukup baik amat mengagumkan! Apalagi, jom sama-sama meriahkan persembahan ekslusif ini. Dua buah video dibawah merupakan video Mr. Stephen yang telah Qarl hasilkan; satu merupakan persembahan sewaktu album launch beliau dan satu lagi semasa konsert West End Stars di Istana Budaya. Video-video ini juga boleh dilayari di laman YouTube Channel – MrBloggerBoy. Enjoy!

Related Posts:

Catch me performing with &#39;The West End Men&#39; - <b>Stephen Rahman</b> <b>...</b>

Posted: 17 Jul 2012 05:52 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]Catch me performing with 'The West End Men' G-Live, Guildford, 18th July.

Stephen Rahman - <b>Stephen Rahman Hughes</b> (2012) - Earchannel

Posted: 22 Jun 2012 08:44 AM PDT

Stephen Rahman - Stephen Rahman Hughes
Genre: Pop Rock, Ballad, Alternative Rock
Label: Sony Music Entertainment Malaysia

Diari motivasi si kelip-kelip: <b>Stephen Rahman hughes</b>

Posted: 04 Dec 2012 10:25 PM PST

ehem-ehem...stephen rahman dengan sape tu???
hehehe..assalamualaikum semua.
ni bukan filem terbaru. Bukan jugak cover majalah terbaru.
ni sebenarnya Photoshop edited by?...opsss... saya la siapa lagi... :) 
sebenarnya hari ni Prof Mus Chairil Samani, our beloved lecturer bagi subjek corporate publishing 
ajar kami tentang macam mana cara nak edit gambar guna photoshop.
so apa lagi, bila dah pandai siket edit, macam ni lah jadinya. 
sebenarnya prof tak suruh pun saya edit gambar macam ni,
tapi almaklumlah, student bila dah pandai siket, mula la advance nak edit yg nampak glamorous siket..
cuma sape yang nak saya tolong ajarkan bagaimana nak edit, insyaAllah saya boleh tolong.
ilmu tu kan perlu dikongsi...:)

Bertemu Di Syurga - <b>Stephen Rahman Hughes</b> #Lirik @lagubestbest

Posted: 26 Sep 2012 11:00 AM PDT

Tajuk Lagu/ Song Title: Bertemu Di Syurga
Artis/ Artist: Stephen Rahman Hughes
Album/ Info: Stephen Rahman Hughes 2012

Video Muzik/ Music Video: Bertemu Di Syurga - Stephen Rahman Hughes
Youtube

Lirik Lagu/ Lyrics: Bertemu Di Syurga - Stephen Rahman Hughes
Kasih
Andai ajal jemput ku pergi jauh darimu
Cinta ku kan terus bernyawa menemanimu
Tiap detik waktu dalam ingatanmu (umm)

Kasih
Usahlah berair mata menangisi takdir
Bukan kehilangan ertinya ku tetap ada menantimu jua
Biar berabad lama

Korus:
Itu lafaz janji hati kepadamu kekasihku
Dunia bukan akhirnya cerita kita
Ku bawa cintaku sampai syurga sampai selama-lamanya
Ku nanti dirimu dalam rindu dalam asmara indah jiwa kita bertemu

Kasih
Cinta terbit di azali kekalnya abadi
Biarpun terpadam mentari cahaya kalbu
Bernyala selalu ku suar untukmu

[Ulang korus]

Ku bawa cintaku sampai sampai selama-lamanya
Ku nanti dirimu dalam rindu dalam asmara indah jiwa kita bertemu

Tiada ulasan:

Catat Komen