Nuffnang

Sabtu, 14 Januari 2012

Misha Omar - Google Blog Search

Misha Omar - Google Blog Search


<b>Misha Omar</b> bawa kereta kancil | rizuanismail.com

Posted: 01 Oct 2011 08:47 PM PDT

Memang jarang kan melihat selebriti yang low profile ni. Hehe. Sesuatu yang bagi kita adalah terlalu menarik. Apatah lagi selalunya golongan artis dikaitkan dengan kenderaan mewah. Dipetik melalui Twitter milik Misha Omar di nickname 'samihah omar' memperlihatkan Misha memakai kenderaan tempatan paling murah, yakni Perodua Kancil. Tidak tahu gambar ni baru atau dah lama kat laman sosial berkenaan. Tiada isu hot dan panas yang mahu disampaikan namun apa-apa pun gambar ini menjelaskan kita yang Misha sememangnya seorang yang low profile dan tidak suka bermegah-megah walaupun pada hakikatnya dia seorang artis/selebriti. ^_^

Incoming search terms:

  • kereta artis malaysia
  • kereta artis malaysia 2011
  • kereta kancil
  • misha omar
  • keluarga misha omar
  • kereta misha omar
  • kereta artis
  • artis sosial
  • artis melayu sosial
  • kereta-kereta artis malaysia
  • artis malaysia sosial
  • artis malaysia dan kereta
  • kancil lama
  • misha omar biodata
  • kereta dan artis malaysia
  • artis malaysia baru
  • KERETA-KERETA ARTIS
  • kereta lama
  • misha omar dan keluarga
  • kereta artis luar negara
  • misha omar 2012
  • aku bawak kereta
  • gambar artis dan kereta
  • all malaysia artis hot isu
  • gambar keluarga artis malaysia
  • gambar kereta artis malaysia
  • gosip artis malaysia2011
  • artis malaysia panas
  • seks kereta kancil
  • tangkap basah artis
  • artis kereta low profile
  • artis malaysia
  • misha omar 2011
  • keta kancil
  • blog kereta kancil
  • fomen kereta
  • gambar kareta malaysia
  • gambar kereta kancil
  • gambar sosial artis
  • youtube gambar kereta artis
Full content generated by Get Full RSS.

Tiada ulasan:

Catat Komen