Nuffnang

Rabu, 10 Oktober 2012

Nur Fazura - Google Blog Search

Nur Fazura - Google Blog Search


Nazim Nasri: Selamat Hari Lahir <b>Nur Fazura</b> Sharifuddin

Posted: 27 Sep 2012 05:23 PM PDT

3 hari lepas, Fitri whatsapp dalam group suruh tengok instagram Fazura. Rupanya adabinvitation ke majlis tahlil dan doa selamat semperna besday dia. So aku RSVP la kat Nik Ivana Arisyah merangkap PA dia. And yeah, im the 3rd person among 700 people yg RSVP hahaha :p

Semalam bertempat di Masjid Wilayah, pukul 645 petang dah sampai perkarangan Masjid Wilayah. Masa tu nampak tweet Fazura suruh berkumpul kat Anjung A.. Wehuuuu kiteprang parking sebelah kereta Fazura

Masa masuk masjid tu, dah nervous sebab nampak Fazura. muehehe. Cantik sesangat la cite dia kann. Nak salam tak holeh, so melepet la duduk saf lelaki..

So majlis start dengan solat maghrib diikuti dengan tahlil dan bacaan yaasin, akhir sekali solat isyak. So lepas semua-semua tu. Kita mentekadarah kat floor bawah. haha. Ramai jugak la jemaah.

So masa dan peluang ni la berjumpa 4 mata dengan Fazura tanpa sebarangan halangan. Selalu bila event luar, dia busy kesana kemari. So malam tadi dpt jumpa dia sampai holeh nampak muka dia putih kemerahan. Macam snow white. Kau ada?

HAPPY BIRTHDAY MISS FAZURA






Tiada ulasan:

Catat Komen