Nuffnang

Ahad, 31 Mac 2013

Stacy af - Google Blog Search

Stacy af - Google Blog Search


Gambar Terkini Anak Angkat <b>Stacy AF</b> Sudah Besar | melvister.com

Posted: 21 Feb 2013 08:28 AM PST

Gambar terkini anak angkat Stacy AF yang kini sudah besar. Mesti ramai yang nak tahu bahawa Stacy sebelum ni pernah ambil anak angkat yang dinamakan Bella Valentina. Baru-baru ni, Stacy telah berkongsikan foto anak angkatnya itu kepada umum dan Bella kini hidup bahagia dibawah jagaan Stacy. Bagi Stacy, dia menganggap bahawa Bella seperti anak kandungannya sendiri. Memang sangat mulia hati Stacy untuk ambil anak angkat dan menjaganya dengan sempurna.

STACY-1-292x300

STACY3-300x297

STACY4-300x297 STACY5-565x557

Gambar-Gambar <b>Stacy AF</b> Yang Semakin Cute Dan Stylo!

Posted: 16 Mar 2013 06:37 PM PDT

Sebelum tu,aku nak ucapkan tahniah pada Stacy sebab dah dilantik menjadi duta dan model untuk produk minuman DriveM7 bersama Fizo Omar dan Aaron Aziz.Aku nak share latest picture stacy kat sini yang semakin lama aku tengok,stacy nampak semakin cantik..Heheheh,stylo and cantik kan??











Share2 sikit pic latest stacy..hehehehehe

10 gambar Bella De Luna Valentina: anak <b>Stacy Af</b> yang comel gila!

Posted: 07 Mar 2013 08:00 AM PST

Comel tak comel?? aww geramnya ayu tengok muka comel ditambah lagi aksesori yang cute di kepala,, bertambah kekiutan budak ni. Nama pun bukan main kelas lagi,, Bella De Luna Valentina.. cantik namanya seperti tuannya. Nama dipilih oleh stacy sendiri. Mungkin disebabkan Bella lahir pada 14 Februari 2012, that's why nama dia ada Valentina..kot..hehe pandai jer i teka..mungkin ada yang hairan..kenapa stacy  af belum berkahwin tapi sudah ada anak..? Jangan salah faham, Bella De Luna Valentina ni anak angkat stacy. Mulianya hati, kalau ramai yang macam ni kan bagus.. salute..
Jom layan Gambar comel Bella De Luna Valentina anak stacy nih, yuk!! aww comelnya nak Kiss sikit Bella!


apasal muka camtu? haha comel 




p/s: teringat ada seorang kawan bagitau yang dia nak ambil seorang anak angkat kalau dia tak kahwin jugak bila mencecah umur 30 tahun kelak..hmm..aku? hmm jodoh ajal maut di tangan tuhan.. hah alasan lah sangat.  good nite!
ada aura primadona macam maknya... :)


sharing is caring!!

Tiada ulasan:

Catat Komen