Nuffnang

Sabtu, 12 Oktober 2013

Adi Putra - Google Blog Search

Adi Putra - Google Blog Search


<b>Adi Putra</b> Masuk Hospital, Kini Keaadan Semakin Pulih |

Posted: 18 Aug 2013 09:08 PM PDT


Terkejut ungka Abang Nara dibuatnya apabila mendapat informasi daripada seorang pembaca BeautifulNara di Facebook. Mana tidaknya, pelakon popular Adi Putra telah pun dimasukkan ke hospital. Nampak gaya macam serius sebab kena naik ambulan. Takut pula Abang Nara melihatnya.

adi putra sakit

Namun begitu, tidak pula dikongsi apakah sakit yang dialami oleh Adi Putra. Gambar-gambar ini telah dikongsi oleh isteri Adi sendiri. Dalam salah satu gambar, kelihatan Adi berbaring di katil hospital sambil ditemani oleh anaknya.

adi putra sakit

Kepada peminat Adi Putra, jangn risau kerana keadaannya kini sudah pun beransur pulih. Menerusi akaun Twitternya, Adi mengucapkan terima kasih kepada semua yang telah mendoakannya.

adi putra sakit

Semoga Adi Putra lekas sembuh sepenuhnya dan dapat keluar daripada hospital secepat mungkin. Mungkin Adi perlu berehat sebentar dan jangan bekerja terlalu keras. Pentingkan kesihatan. Sama-samalah kita doakan.

Baca Yang Ini Pulak:-

<b>Adi Putra</b> berdepan penjara 5 tahun jika bersalah - Media Malaya

Posted: 07 Sep 2013 08:55 AM PDT

Isu Adi Putra menganggu isteri orang agak kecoh minggu ini. Menurut laporan dari Murai, pelakon filem KL Gangster 2 (kami dah tengok, heh!) jika disabitkan kesalahan bakal meringkuk dalam penjara selama 5 tahun atau di denda atau kedua-duanya sekali.

Kenyataan tersebut disahkan oleh Ketua Polis Daerah Johor Bahru yang memaklumkan bahawa siasatan kes ini mengikut seksyen 509 Kanun Keseksaan (Kes artis lagi penting rupanya di sana berbanding kes ragut).

Jika anda terlepas kisah Adi Putra ini, sila baca Adi Putra ada skandal dengan isteri orang, kini dalam siasat Polis.

Make-Up by Teyn: <b>Adi Putra</b> for Fereena Beauty

Posted: 26 Sep 2013 09:26 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]Friday, September 27, 2013. Adi Putra for Fereena Beauty. Posted by Teyn at 12:26 AM · Email ThisBlogThis!Share to TwitterShare to Facebook. Labels: photoshoot, product. No comments: Post a Comment. Older Post Home. Subscribe to: ...

Tiada ulasan:

Catat Komen